Sthlmmmm & stadsferre

Spenderade några dagar i storstan förra veckan, spontant och ungefär precis vad jag behövde. Hälsade på moster och kusiner och allt vad det är man har där nere, drack lite vin på deras balle, passade på att dejta Måns på skansen och shoppade upp några av mina miljoner!
 
 
Seeeen så var det ju tre dagars stadsferre här i stan nu i helgen dådårå.......

Love me like moneeeeeeeeeeeeey!!

 

Innekillar S01E01

Norlie & KKV. Jag har inte en jävla aning om vem som är vem eller hur man ens kan vilja kalla sig för nåt av dom namnen MEN en av dom tycker ju uppenbarligen att han är den snyggaste snubben på denna jord alla kategorier. Inte nog med att han tror att han är guds gåva till kvinnan med sin mun som är halvöppen hela jävla tiden i nåt försök till att se sexig ut, han kombinerar det dessutom med en blick och en gångstil som förmodligen ska utstråla ungefär samma sak men som snarare får honom att se ut som en parodi på prince charming i shrek som i sig redan är en parodi. Det är ju kanon med en möjlig stand in om prince charming skulle råka bli sjuk lagom till animeringen av nån ny shrekfilm visserligen men ändå...Kan känna att jag tycker lite synd om alla 14-åriga brudar som förmodligen är in looove, han är nog mest kär i sig själv och sina ögonbryn!
 
För den som missade det så var dom med på skansen nyss och körde sina två låtar om tröjor, hattar, brinnande tavlor och allt annat sånt intressant och han såg mestadels ut som en stillbild som flyttades runt lite på måfå. Den andra snubben kunde i alla fall le men inte han inte och det är väl så jävla typiskt det, en svennebanan som tror att han äger världen för att valfri morsa på torget i Sundsvall vill ta en bild med honom. Känner mest bara för att jag skulle villja dra tillbaks honom ner på jorden så fort han visar sig men när dom skulle sjunga Idas sommarvisa nu ikväll så skötte sig den delen av sig själv när han började sjunga innan alla andra = gjorde bort sig och sen skyllde det på publiken, ha-haaaaaaa! Satt så jävla fint det!

Hur som haver..Jag har ju redan uttryckt mitt förakt mot karlar med sotarmössestilen och det här är ju liksom precis en sån fast ungefär 17917 gånger värre. Och inte fan ska ni tro att det räckte med dedär för bara några minuter senare så klev självaste Alexander Rybak ut på scenen!! Fick ett sms med en förvarning från mamma så jag hade redan stängt av ljudet men jag kunde ju forfarande se spektaklet. "Fyfan..idiot" var den enda kommentaren jag hade när han va klar med sin jävla fiol, och det var jag tydligen tvungen att säga högt också ifall han eventuellt skulle ha extremt bra hörsel!
 

RSS 2.0