Kärlek!


Blooowing in the wiiiiiiiind

Ja jag säger då det jag! Här tror man att det har hänt nåt spännande när man kommer tillbaks från en promenad med hunden och ser att hela jävla området där man bor är avspärrat. Det var poliser och brandmän överallt och min första tanke var "vafan händer?", min andra tanke var "exakt huuuur hade dom tänkt att jag ska komma hem???". När det gäller den första tanken så kunde det ju vara vad som helst..mord, en bomb, ett bankrån osv men icke då! Taket på domkyrkan höll helt enkelt på att blåsa bort och det var ju en fin tanke att spärra av då, med tanke på vad som hände på tåget hem från Åre så kändes det som att det fick vara nog med att få saker i huvudet för min del! Nu låter det ju som att polisen gjorde allt dedär för min skull, och så är det ju såklart, inte nog med att jag nu mer träffar en polis på heltid så varkar det ha smittat av sig på dom andra som också gör allt för mig, förutom att tänka på att jag var tvungen att gå världens omväg för att kunna ta mig hem då........................

Well, hem kom jag i alla fall tillslut och jag började kolla på en föreläsning i fastighetsrätt för att en sekund senare somna i soffan där jag blev kvar ett bra tag. Hade nån tanke på att gå och träna, för nåt tag sedan så gick mitt årskort på actic ut och i samma veva blev jag dödssjuk i förkylning så jag blev liggandes inne i två veckor vilket innebar noll träning på ett bra tag så det kändes som att det kunde vara dags. Köpte ett fint "guldkort" igår vilket innebär att man får invardera både spegeln, actic, badet och alla pass precis hur ofta och när man vill men det var ju skit samma när jag hade sovit ett tag och motivationen hunnit rymma till andra sidan jordklotet..Klev dock upp och tog mig i kragen trots allt och då vände det totalt istället, först ett pass Sh'bam (jävligt roligt kan jag ju säga till er som aldrig har testat) och sen bodypump direkt på det. Efter den fantastiska lilla mjukstarten så ligger jag här som en pensionär nu och imorgon lär jag ju inte känna mig smidigare direkt!

Åre

Jeeeesus christ vilken helg det har varit! Vi drog iväg till Åre i fredags och redan på tåget dit började det bra med en riktigt snygg snubbe och en gitarr vilket alltid är en vinnande kombination och när även han klev av i awreeeee så kändes det som att jag inte behövde se så mycket mer, det var redan så bra det kunde bli! Jag hade ju då alltså kunnat stanna inne resten av helgen men efter att vi parkerat oss hos brorsa så gick vi på Werséns och käkade århundradets godaste pizza och drack århundradets godaste cider, jag var bannemig nära att äta upp hela pizzan och det har ju faktiskt aldrig hänt någonsin i hela mitt liv så då kan ni ju tänka er.

Efter maten gick vi en våning upp och satte oss i baren där vi först fick sällskap av två helt främmande kvinnor 45+, sonen till den ena och en kompis till honom som var pratglada som få och som gärna hade fått suttit kvar men när det gänget drog vidare så byttes dom snabbt ut mot två karlar som var bland dom roligaste jag någonsin träffat. Deras historia om resan från Östersund till Åre var helt sinnes och innehöll bland annat (för att göra en jävligt lång historia kort) en avslägning från bussen mitt i ingenstans där en tant hoppade fram ur en buske och utbrast "jag älskar er!!!" innan hon började predika om gud och jesus vilket kändes fullständigt normalt. Jag skrattade så att jag grät vilket jag är bra redan som det är, sen råkade jag kolla på Jennie som skrattade ännu mer och ungefär då började jag oroa mig för att jag skulle skratta ihjäl mig på riktigt. Som grädde på moset så beskrev den ena killen dessutom deras boende för helgen som "Ja vafan ska man säga, det är väl ungefär lika stort som en garderob, våningssängarna är gjorda av gamla åror och suckar nån i rummet bredvid så rasar väggarna". Innan vi gick hem på fredag natt så hade vi hunnit träffa en massa trevliga människor och dessutom se lookalikes till tamefan hela Härntas befolkning tror jag. Bland annat så hade Stenberg en dubbelgångare i form av en halvstekare i vit skjorta som var en underhållare utan dess like, särskilt bra var han när han attackerade strippstången!

På lördag morgon knatade vi iväg rätt tidigt och käkade frukost på bageriet med full utsikt över freestylebacken och resten av dagen spenderades med shopping, mer god mat, lite tittande på världscupstävlingarna, en lång helkroppsmassage på holiday clubs spa som var värd varenda litet öre och sist men inte minst ännu mer god mat! Efter middagen så kollade vi självklart på mello innan vi gick till Dahlboms där det var knökat med folk trots att det är så stort där. Fredde lyckades fixa ett bord och då fick vi sällskap av en kille som var läskligt lik Robert Pattinson och som gick in i rollen som Cullen direkt! "Ingen tar mig seriöst ändå så varför inte, ni är lite av dom trevligaste människorna jag träffat på över 100 år tror jag faktiskt! Priiiisa guuuud!! Har ni också sett den filmen? Jag gjorde en röst till den för ja..100-150 år sedan. Nu snodde jag en stol också, skäller dom på mig så biter jag ihjäl dom!" och så vidare plus! Men inget är ju konstigt i Åre, jag blev inte ens förvånad när det stod en kille på händerna i toalettkön vars kompis passade på att presentera honom för mig: "HEJ! Har du träffat Martin?"

Ja jag säger då det jag! Roligt var det ju minst sagt och så många konstiga händelser på så kort tid har jag nog aldrig varit med om. Till och med hemresan bjöd på en fin överraskning när Jennies resväska ramlade ner från bagagehyllan, rakt i huvudet på mig, studsade vidare på killen på andra sidan gången vars kaffe flög åt helvete och hamnade på killen bredvid honom som fick sitta och torka varenda liten sida i boken han läste med dom minsta servetterna som någonsin skådats :)))







RSS 2.0