Sms-SM!

Jag har suttit och kollat igenom min gamla telefon. Hittade en del fina sms och vissa är så fantastiskt konstiga att jag känner att det fanken inte är nån mening att ens försöka låta bli att slänga upp dom. Så här kommer nu en liten samling textmeddelanden som är alla är ganska halvklara till oklara, många av dom säkerligen skickade när det befann sig aningen för lite blod i alkoholomloppet.

SMS Från...

Annelie
: Gå till från sidan..vi är påväg dit nu!

Anna: Alltså han verkar ju aldrig veta vad han ska säga? Typ oerfaren?? Om han kör ut dig dödar jag honom!! Måtte djävulen ta alla karljävlar!

Jennan: Ballonger skev duk

Malin: Jamen kolla här! De är ju som när brandsta city släckers va med i melodifestivalen, då röstade alla brandsläckare!

Daniel: Jag drömde om dig i natt! :D hahaha så jävla rolig grej du flög på en hängmatta med nå jäkla segel också var det pirater med i bilden och massa andra roliga saker :D

Christer: Är gör farbror Glenn och dricker groll :)!


amanda
: Varför fick inte jag födas med en normal hjärna?


Kim
: Jag drömde om dig i natt! Du gömde dig av nån anledning i bagageluckan på min bil och grät av lycka för att du "äntligen hade fått rösta på moderaterna i valet"!


Jennan: Vi är på ägg boys!

Amanda: Fyfan va pinsamt. Tur att jag kan tanka.

Niclas: Jag är gårdagens version av dig. Håll dig i mig, hela havet bolmar!!

Jennan: Ja sitter vid ett träd och dör nära mini.

Carlsson: Haha jag saknar dig johanna, gör inte du?

Martin: Det va två burkar i samma påse, minst en av dom var cider och i så fall var den andra en öl :)

Tomas: Glad midsommar med brännvin på byn! :D


Oooooch sist men inte minst sms-konversationen med det största frågetecknet som någonsin skådats bakom..

amanda
: Vilket Micke?
jag: Haha vilken Grekland?


Martin Mikael Björk

Igår krashade min dator så jag fick köpa en ny. Dock så lyckades mina personliga datahackers rädda allt på hårddisken och det får man ju vara glad för men när saker och ting inte går som man vill vilket det faktiskt inte gjorde där i början så får man ta ut sin irritation på andra om man löser in den i tid och idag är valet enkelt...

Vad är Martin Björk känd för egentligen? Antingen är jag för ung för att minnas vad hans stora genombrott var eller så är det helt enkelt så att det inte fanns nåt sånt. Han var gift med en fotbollsbrutta, tillsammans med Lena Ph en sväng, bihang till själva Olle i fråga Olle, stormade in i vakna-studion och tog över Paul Haukkas jobb av nån anledning och sist men inte minst så var han programledare för SM i Ung företagsamhet i Stockholm 2010. Sicken karriär!


Om man plockar ut valda delar ur det som står om honom på intranätet så kan man bland annat läsa att han den 20 april berättade att han en gång i tiden hade en karriär som luftgitarrspelare och har vunnit Luftgitarr-SM 1991 i Sollentuna tillsammans med en kompis inför tre till fyra tusen åskådare. I juryn satt bland annat Jan Guillou och Svullo. Man kan också läsa att Martin Björk har ett eget klädmärke som heter M.B. I kollektionen finns bland annat...damdamdamaam (trumvirvel): EN VIT T-SHIRT! 


Jaaaa okej, han ääääär jävligt snygg för att snart fylla 40 och jag skulle gifta mig med honom om han skulle fria MEN det erkänner jag bara på fredagar så gotta er nu för sen är det kört! Om ett tag så gäller det inte längre. Han får sig ett litet påhopp endast för att han är för perfekt men vi kan ju inte avsluta snällt så slutligen, när det gäller hans profilbild på facebook i dagsläget (ni får kolla upp den själva) så har jag väl egentligen bara en sak att säga: PLOCKA. UPP. HAKAN.


Breaking news!

Sitter och strökollar på Fillefreddes nya program breaking news och det får mig att tänka på en liten sak. Idag åkte jag och mamma ner till Sundsvall och Birsta en sväng. Satt och lyssnade på morgonpasset i bilen och det är ju bra som vanligt, nåt som däremot har spårat rätt rejält (även i radiovärlden) är nyheterna.


I likhet med att du inte får jobba på hemköp här i stan om du inte är sur och otrevlig så får du uppenbarligen inte läsa nyheterna på p3 om du inte har talfel. I övrigt så kräver dom att du ska skriva urusla manus med så konstiga ordval som möjligt och sen inte kunna läsa det du själv har skrivit och du ska också gärna inleda sändningen på ett sätt som gör att alla som lyssnar vill sjunka genom jorden och samtidigt önskar att dom aldrig lyssnat.


Idag var det en kille som skulle göra nyhetssändningen. Han lät som nåt som samhall lånat ut gratis och han inledde helt fantastiskt snyggt med att i ett och samma andetag säga: "Det här är nyheterna, Gaddafi är fortfarande på fri fot och bönderna kan ta slut". För att förtydliga det hela så är det alltså så att på grund av att Gaddafi fortfarande kutar runt nånstans där nere i Libyen så kan bönderna ta slut här i Sverige. Jag antar att detta vidare innebär att bönder är en förbrukningsvara och så länge det inte liggs mer på landsbygden så ser det mörkt ut. Slutsatsen vi kan dra av detta är att vi behöver fler frivilliga som kan flytta till Kramfors och jag har då tre förslag med tillhörande motiveringar:


1. Gaddafi. Om han nu ändå är orsaken till att bönderna tar slut så bör han väl göra rätt för   sig också.
2. Gaddafis söner. Enligt en säker källa som börjar på w och slutar på ikipedia så är dom sju stycken och det är ju alltid en start i återuppbyggnaden av bondesläktet! Enligt samma säkra källa så heter ena sonen Hannibal och han bor redan i Europa, vet inte riktigt vad jag tycker om det.....
3. Eric Saade. Återkommer med information om varför inom en snar framtid.


syskonkärlek

Anna: Hahah vet du vem du är lik nu?
Rickard: Ehm näe, vem?
Anna: Jag vågar fan inte säga det för då åker jag på en käftsmäll!
Rickard: Ahmeeeen vafan! Vet du vem DU är lik då?
Anna: Näe?
Rickard: VEM SOM HELST som är OERHÖRT jävla nödig!

Ooongar!

Min bror sa en gång för flera år sedan att han ville ha fem barn av nån anledning. Ganska snabbt ändrades detta antal till ETT barn istället, ett barn som han (citat) "ska skämma ut". Här är planen alltså inte att skämma bort ungen som dom flesta ensambarnen i denna värld utan att skämma ut istället, något som jag inte tvivlar en sekund på att han kommer lyckas med.


För min del räcker det med tre ungar så länge dom är jävulskt roliga. Ett exempel på en rolig unge är Henrik Johnssons son Alvar. Henrik känner vi alla igen om vi googlar lite vilket jag gjorde eftersom han va programledare för katastrofen på nyhetsmorgon som jag skrev om i fredags. För att göra en inte så värst lång historia kortare så hamnade jag i alla fall på hans blogg tillslut och där skrevs det en del om sonen och hans påhitt:


"Idag tittade Alvar upp bakom en kudde och rapporterade.


- Detta är dagens nyheter. En 1000 årig man har idag dött i himmelen. Sen dog en tant på jorden som var 75. Vädret kommer att bli bra."


Bästa nyhetsrapporteringen sen sist, det behöver liksom inte vara mer komplicerat än så. Hur som helst så har jag väl inga direkta planer på att varken skämma bort eller ut mina ungar utan snarare bara vara bäst som vanligt. Jag har ju mina principer när det gäller det där med julpynt och sånt skit till exempel men där får man väl kanske vika sig lite för att barnen inte ska bli helt vilse i hjärnbasen. Däremot så ska jag helt klart se till att ha jättesmå julgranar varje år så att pakethögen täcker hela granen eftersom att det är värdelöst med träd inomhus.


Sen är det väl mest bara att hoppas på det bästa, det vill säga att man får ungar som kläcker ur sig en massa roligheter och har fantasi så det räcker och blir över! Jag skulle inte ha några problem med att spela fotboll mitt i vinter och snöstorm eller fira midsommar på julafton om det skulle komma upp några sånna idéer, och inte ser jag nån anledning till att man inte skulle kunna få fira sin födelsedag tre gånger per år, baka över hela köksgolvet eller spela hockey i vardagsrummet. Och man får väl helt enkelt plantera en banan i trädgården om det är så att ungarna frågar om det går att plantera bananer. Skulle det sedan visa sig att hela högen blir som Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump så är det bannemig bara positivt!


Nyhetsmorgon

Imorse satt jag och kollade på nyhetsmorgon eller vad det nu heter på fyran. Det var ganska lärorikt måste jag säga, fick bland annat reda på att surströmming (varning för överraskningar) luktar äckligt samt att det är en orgelfestival i Ö-vik under veckan vilket låter helt otroligt lockande.


Reporter: Varför behövs det en orgelfestival i ö-vik?
Ordförande orgelföreningen: Det är ju för att sätta fokus på orgeln igen och göra den mer intressant.


Lycka till med det!


För övrigt så delade nyhetsmorgon med sig av mat-tips direkt från Luleå i form av något så ovanligt som potatismos och korv! För att fixa denna avancerade maträtt så behövs det tydligen inte mindre än två kockar, en vinexpert, en ostproducent som bryter på tyska och heter Hanz med zäääta samt en kvinna direktimporterad från 1800-talet som kan äta det hela medan hon pratar om hur kyrkbyar fungerade förr i världen!


Ja herre gud, där satt dom runt ett bord som den konstigaste blandningen av människor som någonsin skådats och jag slutar verkligen ALDRIG att förundras över hur konstiga intressen folk har! Jag satt mest bara och stirrade på misären innan jag tillslut stängde av tvn i panik efter ett inslag om en kräftforskare på mittuniversitetet. VAD HÄNDER MED VÄRLDEN!?!!


<3


Kallspel


Coldplay på Stockholm stadion är det bästa jag sett ever. Nu kommer det en ny liten skiva i oktober och med det kan vi ju hoppas på att det blir en ny turné som lär vara minst lika bra som den tidigare om inte bättre. Det ser ju lovande ut i alla fall! ohjäää


Jovars!

I lördags vaknade jag klockan 6 på morgonen, brukar se till att göra det på lördagar eftersom det som oftast känns ganska onödigt att sova ut.....Efter några timmar framför tvn och ett antal barnprogram senare så kom Annelie hit och frågade om jag ville hänga med till Birsta vilket jag gjorde. Först tog vi en promenad bort till macken och köpte vatten. Tyckte först att det såg stängt ut men Annelie talade om att det minsann var öppet trots att det inte var, citat, "smullfockat". Skrattade gott åt det jag, ungefär lika gott som den gången när hon berättade om en kille som hade ramlat och fått "en faktura i armen".


Anyway, att vara i Birsta med Annelie och Andreas är som att vara ute med ett par som har varit gifta i 30 år. Jag och Kicki gick mest bara runt och skrattade åt dom, dom är ju för gölliga! Efter att vi gått runt på ikea och dom bränt massa pengar och jag cirka 40000 kalorier så satte vi oss på en bänk utanför en stund för att ladda batterierna. Blev dock ingen längre vila för rätt vad det var så stod det en karl på parkeringen som skrek: "Jag ska hälsa från farmor!!" Min första tanke då var hur i helskotta han kunde känna min farmor, min andra tanke var att det kanske handlade om nån annan farmor och min tredje tanke var att man kanske borde hälsa tillbaks i vilket fall som helst men det blev liksom aldrig nåt riktigt bra läge.


När det väl var dags att lasta in alla grejer i bilen så uppstod ju det gamla vanliga problemet med att komma ihåg vart fan man har parkerat. Räddningen denna gång blev att Andreas lyckades parkera precis lika fult som bilen bredvid när vi kom dit så att vi var tvugna att ta kort på det hela. Det var ju helt enkelt bara att kolla på dom bilderna då och leta upp skyltarna i bakgrunden tänkte vi, visade sig dock att alla skyltar på hela parkeringen var likadana. Varför inte liksom? Det löste sig hur som helst och hem kom vi tillslut efter en jakt på ett öppet systembolag som misslyckades totalt.


Finparkeringen!


Men men men men manly men...

Det här med karlar och vad man gillar och framför allt INTE gillar med dom är ju en rätt rolig historia. Listan över önskvärda kvalifikationer kan göras lång, listan över icke önskvärda kvalifikationer som kan driva en till vansinne kan göras ännu längre. Jag menar, man har ju en bild av hur den perfekta karln ser ut och beter sig och det är ju bara att inse att han inte finns annat än på fotbollsplan i Madrid. Det man då gör är att man hittar nån stackare som man tycker lite synd om, sen inbillar man sig att det kanske går att göra honom perfekt med lite trolleri och kuckelimuckmedicin men nu ska ni får höra här: Det går inte. Hur man än gör så kommer han säkerligen att tids nog peta sig i näsan, sätta sig på toaletten med öppen dörr och en massa annat såntdär roligt. Det är helt enkelt tyvärr så att det är övervägande ICKE önskvärda kvalifikationer som visar sig förr eller senare och det vore aningen smidigare om det kunde visa sig på en gång så man hann dra i nödbromsen i tid nån jävla gång.


Jag kan helt ärligt säga att karlar i kombination med snus är bland det äckligaste jag vet. Mjukisbyxor är inte heller något som bidrar till några som helst positiva intryck över huvud taget och ska man ha med mig att göra så bör man inte äta senap FÖR DET ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA ÄCKLIGT!!! Luft i all annan form än den som går in och ut ur lungorna helt normalt bör också undvikas. "ALLA rapar och fiser" sägs det tydligen men det ska karlarna ge fan i under dom första..tjaa..sju miljoner månaderna kan vi väl säga åtminstone för att vara på den säkra sidan. Dessutom så rapar inte alla, jag har då aldrig kunnat det till exempel om det nu är nåt att kunna. Några övriga saker som faller under kategorin "icke önskvärda kvalifikationer" är bland annat dålig hållning, en längd på mindre än 185 cm, ett intresse för allt med motorer och sist men inte minst missbruk av mössa (när skiten sitter ovanför öronen som på nån tomtenisse). För övrigt så går fula bilar bort om vi nu ska snacka om materiella saker, då får han hellre skjutsa mig på en spark eller nåt för då ser det i alla fall ut som att man är oseriös.


En riktig karl med pengar på kontot och sånt.


Vuxna män gör saker tillsammans

Eftersom jag nu för tiden har en hund som väcker mig på morgonen så är jag oftast uppe i tid för att hinna se nyheterna och sporten flera gånger i rad. Det har bidragit till en hel del funderingar på sista tiden. Speedway. SPEED.....WAY?! Huuuur kan det komma sig att det finns så pass mycket folk som tycker att det är kul att åka runt runt på en lerig bana och luta lite fint i kurvorna på fullaste allvar att man måste ha en elitserie? Jag menar, man kan ju inte tycka annat än att det låter som ett stort skämt alltihop när det pratas om Dackarna, Piraterna, Lejonen, Indianerna, Vargarna och alla andra lag som tydligen ägnar sig åt denna manliga..ehh..aktivitet.


Men vad vet jag, enligt wikipedia är det en jättestor sport i Polen till exempel och det är ju inte fy skam! Polen har ju ändå bidragit med rätt mycket bra känns det som.........Hur som helst så verkar det ändå som att Sverige har lyckats få fram ett antal stjärnor som vi alla har full koll på. Eller så var det det vi inte hade! För att komma till rätta med denna missing part of the allmänbildning så har jag i alla fall googlat det hela och fått fram en del intressanta namn. Vad sägs till exempel om Rune Holta från Dackarna? Elleeer den legendariske Ove Fundin från Tranås? Tony Rickardsson är ju den enda som man faktiskt vet vem det är, men inte är det för att han har hållit på med speedway inte utan snarare för att Robert Gustavsson brukar driva med honom.


Med risk för att bli jagad till världens ände av nån lerig karl med ett stort intresse för detta påhitt så anser jag att speedway (precis som badminton och bowling) inte är en sport. Punkt och slut!


Letter to God

Käre Gud! Hur mår du? Jag mår bra.

Jag känner mest bara att det är min skyldighet att tala om för dig att jag inte planterade jordgubbar i en blomlåda på balkongen för att det skulle BLÅSA VARENDA JÄVLA DAG I ETT HALVÅR FRAMÖVER SÅ ATT DOM GÅR AV!!! Jag planterade dom för att det skulle bli BÄR som man skulle kunna ÄTA upp eller möjligtvis KASTA på folk!! Eftersom det nu blivit såhär så drar jag också slutsatsen att det är du som ligger bakom att själva blomlådan i sig inte gick att sätta fast som den skulle vilket i sin tur har lett till att jag inte kan ta bort den?


Ps. Skulle du som kompensation för det hela kunna vidarebefodra ett litet meddelande från mig tror du? Det ska till alla tanter och bör lyda på ett ungefär såhär: "SLUTA cykla från affären med purjolökar som sticker upp ur cykelkorgarna!!!!! Det är otroligt fult!!" Låt gärna lite hotfull om du kan. Ds/amen.


bild lånad av nån..bonde


=))))

Well helloooo! Lessnade rätt hårt (IGEN) för ett tag sedan på att hålla igång denhär bloggen, men när jag faktiskt klickade in mig här för första gången på nästan två månader så märkte jag att det är förvånansvärt många som fortfarande hittar hit av nån anledning. Jag tycker lite synd om er och enbart därför så ska jag ta tag i skiten tänkte jag! Karma...eller nåt. Det har hänt en del på sista tiden och jag vet väl egentligen inte vart jag ska börja som vanligt, är det bäst att ta det från idag och kanske gå baklänges som Anna gjorde i trappor när hon var liten?


Hur som helst! Som vi alla vet så har jag en bror som föddes utan en del viktiga komponenter, exempelvis planeringsförmåga och tidsuppfattning. Han föddes lite för tidigt och verkar helt enkelt ta igen det genom att komma för sent resten av livet. Detta är något som kan lägga om en hel dag för oss andra, jag skulle kunna dra upp hur många historier som helst som berör ämnet men då får ni sitta och läsa till i mitten av januari så det får räcka med en!


Idag var vi hos mormor och morfar och käkade lunch. Fredde skulle med men som vi alla vet så brukar det inte gå överdrivet bra att svara i en urladdad telefon så jag drog iväg utan att hämta honom. Preciiiiis när jag hade kommit in genom dörren så hörde han av sig och ville bli hämtad. Bråttom var det eftersom att maten redan var klar, men när jag kom hem till mamma och pappa så stod han i hallen med tandborsten i käften och försökte packa ner surfingbrädan som för övrigt är en väldigt viktig sak att ha med sig till några som bor i ett område fullt av asfalt och gräsmattor. Det här är alltså inget ovanligt, det är bara att räkna till tio för att inte koka över och sen får man vänta.


När lunchen var avklarad så kläckte han ur sig att jag skulle köra ut honom och Simon till smitingen. Detta innebar alltså en bräda till och för att det skulle funka så behövdes takräckena, och dom var ju nån helt annanstans än på bilen. Till saken hör att jag hade lovat Felix att skjutsa honom till dollarstore så när tackräckena väl var monterade så åkte vi ner på stan och plockade upp honom. Han fick den stora äran att sitta fram med en hink blåbär som mormor och morfar skickat med oss medan Fredde fick sätta sig bak med hunden och brädan. Seeen så droppade vi av Felix på dollarstore och plockade upp Simon. Sen skulle ju Felix hämtas igen och köras hem. Summan av kardemumman: Den fantastiska planeringen och framförhållningen slutade med Simon inklämd i framsätet med blåbärshinken i knäet, Fredde i baksätet med hunden och en av brädorna, andra brädan på taket, en helt blockerad bakruta samt Felix liggandes i bakluckan med sina inhandlade saker från Dollarstore!


RSS 2.0