Breaking news!

Sitter och strökollar på Fillefreddes nya program breaking news och det får mig att tänka på en liten sak. Idag åkte jag och mamma ner till Sundsvall och Birsta en sväng. Satt och lyssnade på morgonpasset i bilen och det är ju bra som vanligt, nåt som däremot har spårat rätt rejält (även i radiovärlden) är nyheterna.


I likhet med att du inte får jobba på hemköp här i stan om du inte är sur och otrevlig så får du uppenbarligen inte läsa nyheterna på p3 om du inte har talfel. I övrigt så kräver dom att du ska skriva urusla manus med så konstiga ordval som möjligt och sen inte kunna läsa det du själv har skrivit och du ska också gärna inleda sändningen på ett sätt som gör att alla som lyssnar vill sjunka genom jorden och samtidigt önskar att dom aldrig lyssnat.


Idag var det en kille som skulle göra nyhetssändningen. Han lät som nåt som samhall lånat ut gratis och han inledde helt fantastiskt snyggt med att i ett och samma andetag säga: "Det här är nyheterna, Gaddafi är fortfarande på fri fot och bönderna kan ta slut". För att förtydliga det hela så är det alltså så att på grund av att Gaddafi fortfarande kutar runt nånstans där nere i Libyen så kan bönderna ta slut här i Sverige. Jag antar att detta vidare innebär att bönder är en förbrukningsvara och så länge det inte liggs mer på landsbygden så ser det mörkt ut. Slutsatsen vi kan dra av detta är att vi behöver fler frivilliga som kan flytta till Kramfors och jag har då tre förslag med tillhörande motiveringar:


1. Gaddafi. Om han nu ändå är orsaken till att bönderna tar slut så bör han väl göra rätt för   sig också.
2. Gaddafis söner. Enligt en säker källa som börjar på w och slutar på ikipedia så är dom sju stycken och det är ju alltid en start i återuppbyggnaden av bondesläktet! Enligt samma säkra källa så heter ena sonen Hannibal och han bor redan i Europa, vet inte riktigt vad jag tycker om det.....
3. Eric Saade. Återkommer med information om varför inom en snar framtid.

Trackback
RSS 2.0