Åre

Hallå gott folk! Förstår att ni har saknat mig, men nu är jag back efter några dagar och en helg i Åre. Fortfarande lika intressant att åka dit och nu var det världscupstävlingar hela helgen så det var smockat med folk överallt. I övrigt var väl allt ungefär som vanligt, pappa fick ont i ryggen av att köra bil hela vägen dit och ville dra tillbaks förarsätet så långt att det helst skulle hamna bakom baksätet, med andra ord i bakluckan, men nån måtta får det väl ändå vara. Jag kan inte sitta på höger sida i baksätet så jag fick stå mitt kast och sitta med benen ihjälklämda hela vägen. I-landsproblem kan vissa tycka, det tycker inte jag och mina ben...

Vi åt i princip under hela tiden vi var där kändes det som. Jag var inte hungrig en sekund vilket tillslut blev ganska irriterande..Nåt annat som var irriterande var att det som vanligt rullade runt massa snygga audibilar i hela byn och nere på sjön. Som om det inte vore nog så kom det ett helt jävla tåg med 15 likadana jävligt snygga nya silverfärgade audisar på RAD och körde förbi mig. Tack. Annars så fick jag för mig att slinga håret och jag började själv och sen var det tänkt att mamma skulle ta över när hon kom tillbaks efter sin promenad. Promenaden visade sig bli rätt lång så det var bara för pappa att försöka och det gick väl...sådär. Som tur var kom mamma tillbaks efter ett tag så nu är det fixat minsann!

I övrigt så upptäckte jag att Norska barn är 700 gånger mer väluppfostrade än svenska barn, såg till och med små syskonpar som hjälpte varandra och inte slogs!? Nu kan jag väl kanske bara jämföra med mig själv och min brorsa så då är väl alla små änglar men ändå. Slutligen måste jag bara säga att helgens mello var katastrooooof. Värsta sen sist. The ark var bäst och då var dom ju inte ens med och tävlade...








Pelleee

Igår fick jag för mig att det skulle bakas chokladbollar här hemma på tjugan så jag letade upp ett recept på intranätet och det blev Per Morbergs från nåt avsnitt av "vad blir det för mat?". Pontus läste receptet och jag bakade, varför rucka på könsrollerna liksom. Med tanke på hur brutal Per Morberg är så förväntar man sig nästan att det ska vara älgfärs eller nåt annat gott i dom och att dom ska rullas i grus istället för pärlsocker men faktiskt inte, det enda som avvek lite från det normala var att det skulle blandas ner en massa oboypulver.

Jag ändrade en aning i måtten och hällde i ungefär tre liter kaffe och sju ton kakao också, med risk för att bli jagad av Per för resten av livet. Det ångrar man ju nu...jag menar, titta på karln! Man blir ju livrädd.


Grannar

Idag träffade jag på en av mina grannar i trapphuset. Hon var ute och tränade med rollatorn som hon sa, gick fram och tillbaks i korridoren. Hon förklarade att hon hade ramlat i trappan före jul och tydligen slagit sig ganska rejält och därför behövde träna upp kroppen igen. Till saken hör att hon är 88 år så det är väl inte världens enklaste sak kanske.

I alla fall så frågade hon om jag blivit störd av att hon har haft radion på ibland på kvällarna. Jag har inte hört ett knyst inifrån henne över huvud taget under domhär månaderna så det var en ganska enkel sak att svara på, det skulle ju snarare vara tvärt om...att hon har blivit störd dom gånger som det har varit folk inne hos mig alltså. Men så var inte fallet heller, eftersom jag fick upprepa frågan tre gånger så insåg jag att hon inte hör så speciellt bra. Jag förvarnade i alla fall om mitt lilla födelsedagskalajs och hon sa att hon skulle banka i kastrullerna hemma hos sig om det blev för livat. Sen drog hon ett asgarv och gick in till sig.

Nu ska jag ta mig iväg och träna. Fick höra en sån otroligt tragisk sak idag att jag känner mig ledsen i hela kroppen, kan nog vara skönt att spinna bort lite tankar. Livet är bra orättvist ibland, usch.


Lördakvällennn

Det finns ju inget bättre än när man städar undan och diskar efter ett kalajs INNAN man går och lägger sig, där kan vi snacka om att göra sig själv en tjänst. När man vaknar såhär dagen efter så är det bara att kliva upp och göra en massa annat än att städa, till exempel åka iväg och städa. Fast då snackar vi jobb vilket alltså innebär att man får betalt.

Käkade lunch med Jennan på donken redan klockan elva idag och satt och tittade på allt folk som kom och gick. Av någon anledning så var det väldigt många som fått för sig att ta sig ut genom dörren och röra på fläsket, inte mindre än 4 personer kom springandes och vi kunde inte se nån annan anledning till att man utsätter sig själv för det mer än att man är ute efter att bryta benen och komma åt försäkringspengar. Precis av samma anledning som jag och Jennan åker längdskidor två gånger om året med andra ord. 

Ja det var en trevlig kväll igår i alla fall och det känns i ryggen att det blev några minuter på dansgolvet, man börjar ju trots allt bli rätt gammal. Det var många nya ansikten som befann sig på byn, en kille fick för sig att dra ner gylfen och hänga ut hela paketet mitt bland allt folk. Hans kompisar skrattade så dom låg dubbelvikta på golvet tillslut. Samma kille satt vid bordet bredvis oss på donken idag med sitt lilla gäng, lyckligt ovetandes om hur mycket vi vet om honom så att säga...Han var göteborgare för övrigt, om det nu kan ha med det hela att göra.




Mello del 3

Ja nu sitter vi här bänkade framför tvn för tredje lördagen i rad för att kolla på mello...jag, Tove, Amanda och Jennan. Denhär gången blandar vi det hela med lite finare kläder och fest! Linnéa, Jeppe, Benne, Hannes och Felix är på g dom också men det är ju först till kvarn när det gäller platserna i soffan...Jag har självklart paxat hörnet! För övrigt så håller vi på Eric Saade ikväll, tragiskt nog så är han den som har störst chans att göra bäst ifrån sig av alla som är med.......

Fredakväll!

Idag tog jag mig en promenad på förmiddagen vilket jag ångrade ungefär precis när jag kom utanför porten. Helllllvettte va kallt! Å INGEN MÖSSA HADE JAG HELLER. Mötte en snygg kille vid teatern som luktade himmelskt gott i alla fall, kändes flera meter efter att han hade passerat och egentligen skulle man ju ha vänt om och sprungit ikapp honom känner jag nu i efterhand MEEEN istället för att göra det så gick jag och käkade lunch med Kim och sedan blev det fika med Jennan vilket var minst lika bra. Dom luktade också gott. Efter fikat tog vi en dödsseriös match av finns i sjön som Jennan lyckades vinna på nåt mystiskt sätt så vi pratar inte så mycket mer om det känner jag...

Ikväll ska jag bara sitta framför tvn hela kvällen och äta glass + chokladsås + bananer + maränger, dedär som jag varken kan stava eller uttala rätt tror jag. Om jag ska testa utan att googla så blir det marängswisch..när jag googlar så är det tydligen så enkelt som marängsviss. Töntigt. Min stavning var mycket coolare.


GÖTT!


Statistiska centralbyrån

Jag har fått en ny favorit. Radiotjänst i Kiruna har inte längre första platsen på listan över mest älskvärda saker, nu är det statistiska centralbyrån som har tagit över med besked! Dom ringde inte mindre än 29 gånger tidigare idag, men bara en signal så jag hann inte svara nån av dom gångerna.

Då börjar man ju undra vad dom vill mig, vilken intressant statistik skulle jag kunna bidra med? Jag kanske kan uppskatta hur många procent av alla karlar som inte är riktiga män, men jag har ingen exakt siffra även om man kanske kan tro det. Nej, med tanke på hur dom gjorde när dom ringde så kunde man ju lätt tro att dom testade hur många som skulle hinna svara när man bara ringde en signal, ett test av svenska folkets reaktionsförmåga helt enkelt. Eller så kunde det ju handla om att dom ville se hur många som ringde upp igen.

Tillslut blev jag i alla fall så irriterad att jag satt med telefonen i handen och väntade tills dom ringde igen, då HANN JAG SVARA och såhär lät det:
jag: Johanna
en karl: Hej jag ringer från statistiska centralbyrån, det är inte Erik Bergfors jag pratar med alltså?
jag: Nej verkligen inte?
karln: Okej, då vet jag. Tack!

Dom ville alltså inte veta hur många som hann svara eller hur många som skulle ringa upp, dom ville helt enkelt bara veta hur många som kallar sig för det dom svarar i telefonen men EGENTLIGEN heter Erik Bergfors? Där tror jag dom kan hitta ganska många faktiskt, låter som ett intressant jobb.

Finväder

Känner mig smått hatisk till hur det ser ut ute för tillfället. Nu ser jag visserligen inte så bra om jag sitter ner FÖR MINA FÖNSTER ÄR HALVT IGENSNÖADE men man kan ju stå upp. 

Igår snöade det inte bara på tvären utan dessutom uppåt. Snöflingorna kom ner från himlen, stannade utanför fönstret, stirrade på mig och VIPS så vände dom och flög uppåt igen och sen ner och sen upp och sen ner och sen upp och sen ner. Det snöade med andra ord dubbelt och nu måste man ju nästan börja fundera kring vad det är för fel på världen. Om man är ute och går till exempel så är det ju så jävla vitt att man inte ser vad som är vad...allt bara smälter ihop. På grund av all depression kring värdret så slängde jag ihop en kladdkaka igårkväll och sen kom Jennan hit med en leverans av grädde och cooola och vi kollade på film, något man faktiskt gör för sällan.

Imorgon är det fredag igen vilket är jättekonstigt, det går lite för fort! Det innebär att det bara är en vecka kvar nu tills det bär av till Åre och då vill jag bannemig inte se en endaste liten snöflinga som inte redan ligger på marken. Tretton dagar kvar tills jag fyller år också, det var ju 70 dagar nyss!? Jisses!

Foppa

Foppa lägger av med hockeyn och hela världen går under. Hur ska det nu gå med barnen i Afrika och den globala uppvärmningen? Det var ju trots allt han som jobbade för att lösa dom problemen med alla sina superkrafter, skyddad av bland annat suspensoar, tandskydd, hjälm och foppatoffel. Att han lägger ner trots att han bara är 38 år ung var tydligen så oväntat att tidningen till och med måste göra en hel bilaga om det med en massa skit i. Det ser ju ut som att karln är död? Se det positivt! Nu får han tid över till att raka sig och han kan dessutom satsa helhjärtat på simhopp istället, den sport som vi alla vet att han egentligen vill hålla på med och har utövat i smyg. Vart trodde ni fotskadan kom ifrån egentligen?

Idag har jag varit på lunch med mamma, hon berättade om ett fint telefonsamtal som hon hade fått nu på förmiddagen. Det var en karl från Göteborg som faktiskt hette nåt annat än Glenn som ringde och det han sa var så mycket som: "Ja jag fick ditt nummer, du hade beställt en skeppning till Afrika?" Det värsta var ju ändå att han var helt seriös, vad skulle mamma skeppa till Afrika? Möjligtvis pappa, tillsammans med alla grejer som han har samlat på sig och tryckt in i källaren och garaget men i övrigt vet jag faktiskt inte. Själv skulle jag kunna komma på hur mycket som helst som jag skulle vilja skeppa iväg dit om jag fick chansen. Med risk för att bli halshuggen av...ja jag vet inte, nån stackars liten modoit kanske, så tror jag att Foppa är en bra start där. Sen kan jag göra listan lång, men det tänker jag inte göra idag!

The town

Nu ikväll har jag varit på bio med Jennan och Amanda. Vi såg det mest våldsamma vi kunde hitta dagen till ära vilket var the town och jag har aaaaaaaaldrig sett en film där karlarna har bytt kläder fler gånger än brudarna förrän nu om jag ska vara ärlig. Nu hade dom ju en anledning till att göra det visserligen, det är väl där skillnaden ligger kanske.

Ben Affleck var vältränad och snygg som aldrig förr i alla fall och det var en bra film. Konstaterade att jag satt med handen framför munnen hela tiden i princip, det var spännande må jag säga! En grej som man kan fundera lite över dock är ju varför man är på rånarnas sida bara för att filmen råkar handla om dom? Vi satt alla tre och hejade på the bad guys och hoppades istället på att det skulle gå åt pipan för poliserna. Mycket konstigt.


14e Febbe

Glad alla hjärtans dag och allt vad det heter!

Allehanda<3

Dom som jobbar på tidningen här i stan kan ju inte ha någon utbildning. Det är så jävla mycket slarvfel med tanke på hur mycket (lite?) dom skriver att det blir pinsamt. Om man har en eller två små artiklar att skriva så borde det väl inte vara några problem att kolla igenom dom, till och med jag skulle göra det bättre efter mina tre år på media.

Ett fint exempel: "Ett kraftigt skadeskjutet Team Härnösand hade en riktigt tuff helg. Laget åkte på storstryk mot Ånge och föll sedan i derbyt mot Nyland...Mot Ånge kom man till start med 10 spelare, mot HÄRNÖSAND hade laget mer folk men många var slitna. Målvakten Daniel Thörne gjorde en bra match mot Härnösand"

Det var alltså en match mellan Härnösand och Härnösand vi såg igår, kan det vara en anledning till att det gick så bra kanske? :):):)


Söndag

Idag tog jag mig en trevlig sovmorgon eftersom jag inte hade nånting speciellt planerat och plogbilarna lyckades hålla sig borta hela morgonen. Någon som däremot inte höll sig borta var en kille som ställde sig mitt i korsningen här nedanför och gjorde helikoptern till allmän beskådning och därmed också bekräftade en gång för alla att antalet hjärnceller vi alla misstänkt att han har stämmer. Uppskattningsvis skulle det kunna vara sju stycken, men det är en annan historia det. När jag väl klev upp imorse blev nästa anhalt soffan så jag vet inte om det räknas som att kliva upp egentligen? Fyfan nu dränker dom folk i cement här på Wallander mitt i allt, kom av mig totalt. Ehhhhhhh...ja, jag tog mig i alla fall ut på en promenad och jobbade lite på eftermiddagen och sen blev det hockey med Anna och Marina. Teamet såklart och jag vet inte riktigt vad jag ska säga, vi åkte hem efter andra perioden för att det gick så bra!

Nu ikväll har jag bott i soffan. Antar att dom flesta vill veta vad jag har kollat på eftersom att alla vill vara som jag och det var väl landskampen då först och främst...sen var det sporten, nyheterna, solsidan, time out och sist men inte minst Wallander. Bra, då vet ni det!

Mello del 2

Kvällens mello blev helt klart en uppgradering från förra helgen. Inte nog med att jag intog det bästa hörnet av ett möjligt hörn i soffan så har vi fått in lite nytt blod i traditionen samt tagit tippandet till en helt ny nivå. Denhär gången prickade vi in FEM rätt av fem möjliga i topp fem! Fem. fem fem feeeem. Brolle får man ju se mer av, att Christian Walz inte gick vidare kan ju dock diskuteras. Länge. På en skala mellan ett och tio ville jag sätta en nolla på norrbaggen som jag inte ens kommer ihåg vad hon heter för att det är totalt ointressant, det fick jag inte göra av nån anledning som kanske skulle kunna ha att göra med att noll inte ligger mellan ett och tio så det fick bli en etta istället fast det tog emot. Babsan däremot var smårolig och fick en sjua av mig vilket rörde upp känslor och chockade folket i mitt vardagsrum så hårt att meningsuppbyggnaderna spårade ur totalt...

Felix: MEN VA!!?!?! GAV DU SJUAN EN BABSA?!?!?!?!

Ja, sån är jag! Om man får mig att skratta så får man poäng. Jag fick faktiskt poäng själv ikväll också på tal om det, inte för att jag fick mig själv att skratta då dock utan i plumpspelet som drog igång när mello var slut. Vi talar alltså om total utklassning här, 171 poäng mot Linnéas 10 är väl fina siffror? Sen kom ju dom andra nånstans där emellan då såklart men dom var några meter behind som man säger i kortspelskretsar. Nu = godnatt!

Birreee

Idag har jag varit i birsta med mamma. Det var väldigt lite folk där för att vara en lördag men inte gnäller jag över det inte! Gick en sväng på ikea och sen var det jakt på jeans som gällde i första hand vilket gick sådär. Jag orkar ju aldrig prova kläder så när jag väl gör det så blir jag less och ger upp efter ett tag helt enkelt. Koncentrerade mig på nästa grej på dagordningen istället vilket var att köpa skor. Har letat sen i december i princip och idag hittade jag faktiskt ett par som fick duga. Det betyder alltså att det tog tre månader att hitta ett par skor, så om det håller i sig så innebär det att jag bör ha ett par perfekta jeans inhandlade nån gång i mitten av maj? Kanon!

Ja nu har jag ju i alla fall fått mer möbler att montera ihop så jag har det jag gör fram till kvällen då det är dags för mellotittande med gängeee igen. Förra veckan så tippade vi för brinnande livet och vi var faktiskt oväntat bra på det visade det sig! Vi lyckades pricka in 4 av 5 rätt på topp 5, den ni! Ikväll håller vi självklart på Christian Walz och Brolle och sen så hoppas vi på att Marie Serneholt blir diskad från programledarrollen.


Fika-SM

Idag har jag i stort sett bott på rutiga känns det som. Först och främst blev det en lång frukost med Felix vid halv 9 och sen en lång fika med Jennan, Amanda och Linnéa vid ett. Man får ju passa sig så man inte börjar hallucinera på grund av alla rutor överallt, man kan ju till exempel få för sig att plånboken blir tunnare och tunnare...Hur som helst, ikväll ska vi slå oss ner i min soffa allihop med en massa gotta och glo på film, precis som det ska vara en fredagkväll! Har nu mer hittat dosan till dvdn också så nu slipper vi titta på engelsk film med dansk text vilket jag visserligen kan tycka är lite synd trots allt, alla vet ju att jag jobbar på att försöka förstå mig på dedär landet och då framför allt min stora kärlek Rasumus Seebach.........

På tal om kärlek så har vi börjat planera för alla hjärtans dag nästa vecka. Linnéa har ju sitt på det torra som man säger men jag, Jennan och Amanda tänker fira nån form av antiallahjärtansdag-dag istället eftersom det är ett totalt överskattat påhitt. Jennan hade nån idé om att vi ska äta en middag i form av svart pasta (tydligen nåt som bläckfiskarna tillverkar) och brända hjärtformade köttfärsbiffar som man kan skära i två delar sådär lagom ilsket. Sen ska vi gå på bio utan dejter. Linnéa och Erik får inte följa med.

Uppförsbackning

Jag och Amanda har nyss varit på spinning. Samma pass som alla andra gånger men nu börjar vi faktiskt känna att vi måste ifrågasätta några saker. Först och främst så heter det att "Nu ska vi upp för domhär backarna!!!!" sen heter det "nu är vi uppeeeee!!!" och sist men inte minst så heter det "Oooookej, KÄMPA SISTA TVÅ BACKARNA SÅ ÄR VI HEMMA IGEN!!". Huuuuuuuuuuur kan man börja hemma, ENDAST cykla uppåt och sen ännu mer uppåt och komma hem igen?? Väldigt förvirrande.

Något annat man kan ifrågasätta är att det tog tio minuter för mig att gå till simhallen i det här fina vädret, att septembers mikrofonkåt finns med bland alla låtar samt att han som leder passet väljer att vråla utav bara helvete istället för att använda mikrofonen. I övrigt är allt bra, Sean banans skaka rumpa är lika hilarious varje gång av nån anledning och det är allsång på min och Amandas cyklar när den drar igång i alla fall. Ni andra är välkomna att delta nästa gång om ni vill ni också!

Imorgon ska vi fika, det får man göra om man har cyklat uppför hela kvällen.

Fettisdagsonsdag

Jennan: Vilken dag är det fettisdagen?
jag: Alla


Jennans semla fick ställa upp som modell för den var mycket finare än min.

112

Skadade mig nyss under matlagningen. Skar mig inte på nån vass kniv, brände mig inte på plattan eller nåt annat såntdär vanligt utan jag lyckades köra högerhanden rakt in i diskstället av alla möjliga saker i detta kök. Hur är det möjligt tänker ni väl säkerligen nu och då ska jag säga att detta självklart var ett av mina mål för kvällen och absolut inget misstag, jag stod länge och siktade innan jag slog till. Nääää jag är så less på alla mina konstiga skador att jag bara stod och stirrade på misären och det gjorde så ont att det slutade göra ont. Hängde ni med där eller? There will be blood tänkte jag och det fick jag ju rätt i. Tur att man är en såndär...ehh...vuxen människa som har plåster och grejer hemma!

När alla människor i hela stan packade ihop sig och trängdes uppe på högslätten igårkväll och såg modo köra över aik samtidigt som dom delade löss med varandra så var jag på simhallen och spinpumpade. Vad gör man inte för att få ha kvar sin plats. Det går inte att bli sjuk, göra nåt annat eller vara bortrest nån måndag på heeeela året. Jättebra system måste jag säga! Och som om det inte vore nog så kom dom in och fotade till yippie mitt i allt??? Gömde mig snyggt bakom hon som satt framför mig och hoppades på att jag inte kom med över huvud taget..och OM jag nu gjorde det så kan man ju hoppas på att nästa nummer av dendär tidningen inte hittar till min brevlåda samt att ingen känner igen mig.

Sitter och pluggar styrning och utvärdering just nu som ni kanske märker. Ja det gjorde ni ja, bra. När jag är klar ska jag bosätta mig i soffan för resten av kvällen och kika på bygglov och cougartooooown. Vet att det ska vara särskrivet eftersom det är english men jag går fan inte med på det. Särskrivningar ska utplånas från denna jord. OAVSETT SPRÅK.


Dagens visa


Baby, baby, baby ohhh!

När man har sin karl på andra sidan badbaljan atlanten så har man ju inte så stor koll jämt vilket känns sådär. Han kan ju göra preciiiiis vad som helst, spela world of warcraft eller äta mat mitt i natten och sånt som inte är bra för magrutorna till exempel. Hemska tanke! Det är ju trots allt jag som håller ordning på honom, sist vi inte pratade på ett tag för att vi hade fullt upp på varsit håll så gick han och tackade ja till att spela in en shamporeklam till exempel...

Jaja, det är väl smällar man får ta kanske, han tjänar ju finfina pengar på hockeyn som han gärna delar med sig av till mig i alla fall. Ehh..nu tror jag ju självklart inte han tittar så mycket på andra brudar, han har full koll på pucken som oftast, men hur som helst så blev jag lite lugnare idag när jag satt och klickade runt på aftonbladet och såg att han börjat umgås med Annas kille som också håller hus "over there":


Keep an eye on my Henke please! Thanks on förhand :)

Käften gnällkärring

Idag har jag käkat lunch på donken med Felix, Amanda och Jennan. Efter ett tag dök också Linnéa och Erik upp så nu har vi förlagt alla våra möten till donken istället för på coop, mer info kommer på facebook som man brukar säga nu mer. Trots det jävliga vädret så var jag tvungen att köpa en glass, en såndär kallllll jävel som man domnar bort i tungan av. Jag får verkligen talfel, men det kan ju vara en upplevelse i sig det också. Gick en sväng på stan med Amanda efter lunchen men som vanligt är det ju gjort på cirka 10 min och man hittar noll grejer, jag har i princip slutat titta. Ikväll har jag bjudit in mig själv på middag hos mamma och pappa så jag slipper handla.

P.S. Kan nån få tyst på Ellie Goulding SNARAST?!!! Jag är så fruuuuuuktansvärt less på hennes gnällande att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! D.S.


Tjenare mannen!

Kom nyss hem från bion. Jag var helt enkelt tvungen att gå och kolla på deppan igen så jag tog med mig mamma och vi var, hör och häpna (eller hör åtminstone), helt ensamma i salongen. Den stora alltså. Gjorde ju dock inte så mycket för då kunde vi sitta och prata och till och med svara när telefonen ringde. Filmen var precis lika bra idag som i söndags i alla fall, om inte bättre. 

Idag har jag bland annat varit på världens snabbaste läkarbesök. När jag satt i väntrummet var det bara två tanter med såntdär fint lilafärgat hår och jag som var där. Dom satt och snackade skit om nån annan tant som hette Britt. Britt vet ni, hon är tydligen en riiiiiiktig fackmänniska hon och kan minsann inte heja inte! Hon träffade sin senaste gubbe Rolf på sjukhuset av alla platser, kan ni tänka er nåt värre!? Han var dessutom inte bra för henne, så det var tydligen bra att det, citat; "blev slut dedär". När dom väl fick komma in till läkaren så blev det knäpptyst på hela avdelningen...i ungefär tre sekunder, sen hörde jag nån unge som kom gåendes i korridoren och pratade med sin mamma. "ÅÅÅHH VAD ÄR DE DÄR FÖR KLOCKA MAMMA!?" Jag kände direkt hur det började klia i benen och sen gick det två sekunder till..."JAG VET VAD DET ÄR FÖR KLOCKA, DET ÄR EN SÅNDÄR KLOCKA SOM DOM BRUKAR HA I HOCKEYYYYYY MAMMA!" Ungefär där förstod jag vad det var frågan om, det var ingen mindre än skitungen som vi brukar råka ut för på högslätten. Vad är oddsen för det? Av alla ungar i hela världen, av alla möjliga tider, alla sjukhus, alla avdelningar och ALLA väntrum!?

Har känt mig som Ove Sundberg i solsidan hela dagen av nån anledning. Men jag gillar Ove så det gör inget! Det är ju himla fint om man för det första kan inse hur störd man är ibland och sen också kan skratta åt sig själv, en riktig win-win situation så att säga!


RSS 2.0