Happy tuesday!

 

Piggelin!

I natt blev jag tvärförkyld vilket var väldigt trevligt. Släpade mig ut på morgonrundan med Mio och när jag kom in så insåg jag att jag va så jävla blek att jag matchade väggen vilket var ännu trevligare! Jag hade tänkt plugga hela dagen men de va ju bara att styra om planeringen och lägga sig i soffan istället. Försökte kolla på "The hangover" och det tog ju typ bara 5 timmar att se klart den filmen som är 1,5 timme lång.....fick pausa ungefär 500 gånger i timmen och snyta ut halva hjärnan.
 
Lite senare under dagen så insåg jag att det inte fanns så överdrivet mycket grejer i kylen så jag skulle behöva handla. Nu har man ju typ 10 meter till hemköp så det är ju inget problem i vanliga fall men this time hade jag ju mer än gärna låtit bli för när jag kom in i affären så visade det sig att det var kundklubbsdag. Jag lyckades alltså pricka in den enda dagen på hela jävla året när man absolut inte ska vara där. Det var pensionärer ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVERALLT, i rullstolar, med rollatorer, i permobiler, med käppar, med kryckor och några (ytterst få) utan. Meeeen dom kan ju sniffa sig till specialpriser och provsmakningar på milslånga avstånd så det var ju som inte ens nån idé att bli förvånad.
 
Hur som helst så gick alla svinsegt och tog upp i snitt 4 meters utrymme åt exakt ALLA håll. Jag mådde helvetiska dåligt och då blir man ju sjukt irriterad på det mesta. Alla kassor var öppna och likt förbannat så var det svinlånga köer och som om inte det vore nog så satt det en trubadur vid utgången som spelade asdåliga låtar och sjöng så falskt att jag var en millisekund ifrån att kliva ur kön, spatsera fram till honom och antingen klippa sönder strängarna på gitarren utan sax eller helt enkelt smälla den över skallen på honom och göra den till ett halsband!

Dilemma-VM

I veckan så fick jag frågan om jag vill bli träningsinstruktör på simhallen och utmaningar är ju alltid spännande så självklart säger man ju ja. Ska jag ändå träna så kan jag väl lika gärna hålla i passen själv så jag får ha det som jag vill och dessutom köra skiten ur andra tänker jag, men sen var jag ju tvungen att bestämma mig för om jag vill gå utbildning för Body Combat eller för Sh'bam och båda är precis lika roligt och då blev det s. v. å. r. t........
 
Sh'bamen är ett riktigt bra danspass modell fullt ös medvetslös på relativt kort tid (45 min) som jag har kört ett tag nu, Combaten fungerar svinbra som anger management där man får utlopp för irritationer och ilska över både det ena och det andra, det är tex bara att föreställa sig nån man inte tycker om och sen fighta utav bara helvete. På ett combatpass bränner man i snitt runt 740 kalorier så ger man allt vilket såklart är meningen med det hela så kan man känna sig nöjd efteråt. Det lutar åt combat tror jag, jag menar man är ju hyfsat lik en mc-gängsledare eller valfri karaktär i sons of anarchy som denhär snubben är...........
 

Weather

Topp 5 fina citat från tv4-vädret:
 
5. "På håll så kommer även solen att titta fram".
4. "Det är lite blandad variation".
3. "Det kommer en hel del regn i mellersta delen där det kommer att snöa" .
2. "Det har varit höga temperaturer på håll".
1. "Lokaaaalt så kan det vara halt i hela landet".
 
Hur svårt ska det vara????????????????????????????

Musikkollektivet

Yes. Har ni missat musikkollektivet så fattar ni nog inte riktigt vad ni har gått miste om. Med inte sådär överdrivet många visningar på youtubeklippen så fattar jag ju att dom flesta kanske HAR missat dom och jag känner att dom förtjänar sjukt mycket mer uppmärksamhet! Men det är väl bara en tidsfråga innan det smäller till, ni som gillar hoffmaestro och känner att ni skulle kunna tänka er att bli på bra humör bör ta och spotifya "Hufvudstaden" & "Krigarsjäl" och då framför allt "Who are you" och "Låt oss glöda, låt oss brinna" ögonaböj så lär ni märka att det hela är lite lätt beroendeframkallande!
 

Best of blocket at the moment

  • Äldre bak och arbetsbord 600:-
    (Någon har uppenbarligen lessnat rätt hårt på sin äldre bak och vill samtidigt passa på att göra sig av med ett arbetsbord). 
  • Tupp kycklingar 40:-
  • Billigt 1 200:-
    (Inte så jävla billigt för nåt som tydligen ska vara billigt vad det nu är).

  • Skåpkarusell 50:-
    (För alla er som alltid drömt om att ha en karusell i nåt av era skåp).
  • Viking, jämtälg och storsjöodjur 60:-
    (Storsjöodjuret har hittats, inte nog med det så visade det sig finnas flera av dom och nu är ALLA till salu).
  • Halka, Cykel, Scott med dubbdäck 1 650:-
    (Lite halka såhär på höstkanten, en cykel och en karl som heter Scott som rullar fram på dubbdäck till ett hyfsat bra pris ändå).
  • Alla jaktvapen som finns i Sverige 209:-
  • Endast 1500 1 500:-
    (För alla er som gillar att gå plus minus noll).

  • Skoterpulka för den händige 1 500:-
    (Försök inte ens att åka i den om du är ohändig........)

  • Fina fötter 290:-
  • Ny rensad garderob - billiga damkläder paketpris
    (Någon har rensat en ny garderob och på köpet får man med kläderna som alltså då rensats ut bara för att hängas tillbaks igen?)
  • En tur det svänger om 30:-

Weeeeeeeeeeekend

Hej och hå! Ja dehär blev ju en lugn och skön helg som började med hemmakväll i fredags och fortsatte på relaxen igårkväll med jobbfolket. Det var ångbastu, utebastu, innebastu, bubbelpooler, kallbad, varmbad, upplevelseduschar, vanliga duschar och det ständigt återkommande problemet: heter det "flera bastus" eller "flera bastusar"?!?!?!???? Riktigt avslappnande var det i vilket fall som helst och dedär med upplevelsedusch var ju för övrigt en upplevelse verkligen, åtminstone för alla oss som normalt sett inte duschar i snöstorm eller iskallt spöregn med stormvindar som luktar mint. Jag och Ida höll på att frysa ihjäl och mitt tips är väl mest bara: tryck INTE på knappen som det står "vital" under...

Idag vaknade jag av att det regnade ute och då blir man ju överlycklig och svinsugen på att gå utanför dörren. Åkte iväg och jobbade lite när det ändå inte fanns nåt bättre att göra och sen var det dags för nåt så väntat som..domdomdormraradramamamdamam (trumvirvel för extrem spänning): viltspårskurs med hunden! Det är ju egentligen ganska logiskt eftersom jag jagar både älg, ren, varg och karl samt inte är ett dugg för blödig för att kunna ha ihjäl djur osv....Jag älskar ju dessutom att hoppa runt i skogen bland ormar och andra trevligheter!

Jag och fem pensionärer med hundar är det i alla fall och det är väl mest bara tur att instruktören är lite mer i min ålder med sina 40 år eller vad det nu kan vara :))) Kändes ju onekligen lite wierd att få ett avhugget underben/klöv från en älg och en flaska blod i handen som skulle användas till att lägga spåret men man är väl inte den som är den! Det var bara att gå runt i skogen och släpa klöven som nån jävla neandertalare och droppa blod lite här och där, skrattade åt mig själv ungefär varannan minut meeen Mio är riktigt duktig och skulle utan problem kunna bli spårhund och det är ju mest för hans skull jag gör det så (även om det indirekt blir bra även för mig eftersom han är så s-lut i the head efteråt)......
 
(Bilder från relaxandet om nån mot förmodan skulle missta det för att vara skogen).

Heheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dagens frilla efter att ha sovit med blött hår:
 
Att man tamefan ALDRIG lär sig.................................................................

Gomorrrooooonnn

JAHA, här vaknar man klockan astidigt:nollnoll av att det är nån idiot som spikar nånstans i huset. Ett tag går det väl bra att lyssna på men såhär tre timmar senare så börjar jag undra hur fan det är möjligt att spika så jävla enformigt utan att vilja slå ihjäl sig själv!?? "PANG-donk-donk(paus)donk-donk-donk-PANG", VARJE. JÄVLA. GÅNG. Vaaaarför inte chocka med att spika lite låtar i slagverkstappning istället liksom, typ "MC Hammer - here comes the hammer" eller nåt sånt!? Det kanske till och med skulle kunna bidra till fredagskänslan, högst troligt inteeee men man kan ju testa i alla fall...

På tal om fredagskänsla så ska jag på after work ikväll efter pluggandet men först så ska jag ta mig ut på en långprommis i skitvädret med Mio och lånevovven Hippie!

B-day

Har funderat lite över Dannes födelsedagspresent. Det kaaan ju tänkas att det inte är världens enklaste sak att hitta på nåt till honom kanske men this time har han själv hjälpt till rätt bra. Först och främst så vet vi ju alla att han har en förkärlek till Ernst Kirchsteiger, sen så fick jag ett sms för nåt tag sedan som löd:

"JAG KLARAR INTE AV ATT KOLLA PÅ FÄRJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dör!!"

Han tycker varken om tårta eller arga snickaren och han tror inte på spöken, i övrigt så har han också kläckt ur sig "Dock så kommer katter och poliser högst på min "inte tycka om-lista". Poliser på 1a plats, sen kattpoliser å sen vanliga civila katter". Den optimala presenten från en riktigt bra friend vore ju alltså då en dvd med några avsnitt sommar med Ernst, det okända, vilken kass polisserie som helst, Färjan, Pelle svanslös och Leila bakar med fokus på tårtor tänker jag mig?? Kanske skulle ta och rama in bilden på han och Ernst från i somras också när man ändå håller på bara för att den är så jävla fin.. Jag menar tittpårenba!
 

10 steg till den PERFEKTA veckan:

1. Släng ditt körkort och visakort i soporna på biggan efter krogen
2. Upptäck det inte förrän dagen efter
3. Spärra kort och förlustanmäl körkort
4. Beställ nya kort
5. Leta efter ditt pass så du kan hämta ut paket/handla på bolaget osv
6. Hitta det inte, varken hemma eller nån annanstans
7. Hitta det, inte nån annanstans utan hemma likt förbannat
8. Lägg märke till att det har gått ut och inte längre gäller som id
9. Inse att det bland annat innebär att du måste be grannen att langa en vinflaska inför helgens jobbfest och din mamma att köpa ut receptfria halstabletter på coop
10. Var glad över att livet inte är ett dugg omständigt för tillfället

RSS 2.0