Elefanter i möblerade rum

Igårkväll fick jag besök av Annelie, Danne, Mimmi och Bobbo. Vi käkade en dundermiddag och hoppade sedan direkt in på plump-vm som jag vann kvällen till ära! Bobbo lyckades mot alla odds att undvika spilla vin i min soffa denna gång, han valde köksgolvet istället och själv rev jag ner ungefär allt i min väg så det var ju tur att det var hemma hos mig vi höll hus så att säga. Man kan inte ha elefanter i möblerade rum, tydligt det!

Hur som helst så skrattade jag halvt ihjäl mig under hela kvällen kändes det som och efter ett tag ramlade Alexander, Patrik, Johan och nån till in här innan vi vandrade vidare till krogen via Maddes nya skoaffär där vi spanade in hennes nya skrivbord och lite annat intressant. Även på krogen var det riktigt trevligt men sen var det inte så roligt längre. För att sammanfatta det hela lite kort och utan att gå in på varför så resulterade det i att jag bröt ihop totalt. Kristeamet har ju alltid jour dock så i min hall stod Annelie, Bobbo och Danne redo att trösta och det får man ju verkligen vara glad för! Trodde att jag skulle vakna upp idag och vara happy igen men det är jag inte, jag är fortfarande helt förstörd och tom i skallen så nu tänker jag ta en paus i bloggandet ett tag ba så ni vet! Over and out.

Jääännie

Imorgon kommer denhär sköna bönan och hälsar på mig, det känns som att vi inte har setts sen hon slängde ur sig att det minsann hade varit en trombon i Gussjö när det blåste som satan i höstas och hade gått en TROMB så Bobbos morfars tak hade blåst bort eller nåt sånt.

Faaast det har vi ju, men nu var det ett tag sen eftersom hon har flyttat så det ska vi ta igen med att gå på bio och förmodligen skratta ihjäl oss åt "En gång i Phuket" och sen bädda ner oss i varsin del av min soffa och prata non stop tills vi brinner av. Fint värre!


I ro ni

Imorse stod Jakob Öqvist i vakna med the voice och snackade om nån forskning som visade att folk som inte förstår ironi är mindre intelligenta. Han hade problem med folk på twitter och jag förstår precis vad han menar så tack för att det ääääntligen finns bevis för det! Ironi är min kärlek här i livet och jag är ju jävligt smart så det måste ju bara stämma.....Nämen allvarligt talat, det värsta och mest frustrerande som finns är när folk tar det mest uppenbart oseriösa seriöst, då vill man ju bara knövla ihop dom i en liten ful jävla kartong och skicka iväg dom till nån öde ö på andra sidan jordklotet.

Namnet på denhär lilla trevliga blöggen kommer ju (helt logiskt osv) från "Ingen bor i skogen" som gick på teveee för några år sedan och där har vi ju ett riktigt bra exempel. Förstår man inte det roliga i den serien så har man nog inte så mycket här att göra för då tror man väl på fullaste allvar att jag har hotat Mats Olin till livet, att jag tror att det ligger nån med bruten rygg på cdons lager och att jag tänker skicka runt mina barn på rullband i underjordiska gångar i framtiden! Well nog om det, här kommer ett seriöst träningstips:


Grannen mittemot<3


Alla hjärtans daaay

Igår när jag var ute och gick med hunden så såg jag två svarta prickar ute på isen borta vid sjukhuset. Chansade hejvilt och skickade ett sms till Anna och frågade om den ena pricken var hon och den andra hennes hund. Det var det. Jag har alltså inte bara extremt bra hörsel, tydligen så ser jag också jävligt bra så jag gick dit och vovvarna fick springa runt på isen en stund innan jag gick tillbaks till badhuset och actic.

När jag var klar med mitt pass så stormade alla härnösands småungar in i omklädningsrummet. En av dom skulle in i skåpet bredvid mig, inte bokstavligt talat då vilket iof hade varit hilarious men in och hämta sina saker och hon frågade först om jag hade några muskler och sen sa hon att hon hade hoppat i alla bassänger och att det var "svinkallt" i den stora. Check! En pojke var där med sin morsa också och han vägrade torka håret med argumentet: "HAR INDIANERNA DET SÅHÄR VARENDASTE DAG DOM ELLER?!?!!" Sen nöp han tag i hennes pattar och vrålade att han skulle klämma ur all mjölk som fanns där och ungefär precis då så kunde jag inte hålla tillbaks skrattet längre så jag var tvungen att gå ut därifrån!

På tal om nåt helt annat än indiander och bröst så har mina fem senaste beställningar från cdon varit på hörlurar, likadana varje gång och dom som jobbar där lär ju börja skratta åt mig snart om dom inte redan gör det. Ligger väl nån jävel på golvet i deras lager som inte kan ta sig upp för han har skrattat så att han har brutit ryggen eller nåt. Hur som helst så har Mio alltså tuggat sönder alla hörlurar och när vi ändå är inne på det så kan jag ju passa på att lista lite annat som han ätit upp på senaste tiden: örhängen, plastbitar, 400 ton sten och grus, öronproppar, pennor, skinnhandskar och diverse annat smått och gott!

Jaaahapp annars då, idag ska det tydligen vara alla hjärtans dag, fint osv. Jag och mamma åkte till birsta där det i princip bara var vi som gick runt, kändes som att vi hade hyrt hela stället och det var ju inte helt fel..utom för plånboken då. När man får mer plats så ser man ju alla kläder så mycket bättre och bara det att jag köpte örhängen för 500 spänn säger väl det mesta så jag tycker att vi stannar där!

Anna, hunn å en till hunn! (edit: inte i ordning från vänster till höger)

Sönda!!!!!

Denhär helgen blev en relativt lugn helg vilket behövdes efter en hektisk vecka som bestod av allt förbannat. Det var på fullaste allvar på den nivån att jag inte visste vilken dag det var, att det kändes som att jag var på tusen ställen samtidigt, att jag inte hann plugga och att jag städade lägenheten flera gånger för att jag glömt bort att jag redan gjort det osv. Sååå i fredagskväll la jag mig helt enkelt bara i soffan och låg kvar där, minns inte ens vad jag såg på tv eller när jag somnade.

Igår gick jag och mamma bingorundan med hundskrälle i finvädret innan det var dags för jobb och sen middag hemma hos mormor och morfar där vi skrattade ihjäl oss åt ett 6-pack öl (lång historia som jag inte ens kan återge) och kollade på mello som resulterade i att jag dog långsamt för att alla låtar va så värdelösa. På tal om jobb så har jag fått ett nytt..ja...jobb. Där ser man vilken skillnad en utbildning kan göra och då är det till och med ett års plugg kvar av tre för min del. Gick in på arbetsintervjun och fick en anställning samma dag, då känns det ju som att man har gjort rätt val i livet så att säga!

Idaaaag återuppstod jag efter mellokatastrofen och tog mig iväg och kollade på handboll med Annelie, sen lunchade vi och efter det så köpte vi med oss fika och åkte hem till Linda och Ante där Mimmi också dök upp efter ett tag. Seeeeeeen var det åter igen dags för jobb för min del och nu sitter jag hemma hos mamma och pappa där jag har hunnit med att både äta middag och få en kallsup på godis. Nu = kolla in Ove Sundberg och kontoret!

Hurfanskaruharenurå?!!!!

Det finns en grej som jag inte riktigt kan släppa och som är rätt viktig att reda ut med tanke på världsfreden. I nån reklam som körs ungefär hela tiden på tv för tillfället så använder dom en låt som hör hemma i antikrundan. Alla vet vilken det är, den är extremt jobbig och han sjunger "Jag tror jag tror på sommaren" typ 700 gånger. Nu känner jag att jag måste gå till botten med det här, inte nog med att det är en hopplöst uttjatad och jobbig låt så är den också väldigt förvirrande om man råkar tänka en gång för mycket.

Alltså, "Jag tror jag tror på sommaren"? Den textraden måste ju alltså innebära att han TROR att han tror på sommaren men inte är riktigt säker. Då kan man ju tycka att han borde ta reda på det innan han ställer sig och sjunger om det. Och som Danne så fint la fram det på ansiktsboken för nåt tag sedan: "....jag tror jag tror på sol igen!?!?! har han då blivit blåst av solen men sedan varit schysst å ger solen en ny chans eller vafan händer där?? nää skärpning Mats... för FAAAN!!" Ja, för att fylla på Dannes lilla meddelande till Mats där så kan jag säga att om det inte kommer en förklaring inom en snar framtid så finns det en risk för att det här slutar illa!

Devils work

Förra måndagen skulle Mio ha kastrerats för sitt eget bästa men det blev inget av för veterinären hade blivit sjuk minsann och sånt händer ju bara mig. Jag kan slå vad om att han säkerligen inte hade varit sjuk en endaste gång under senaste 7 åren men nu var det liksom dags tydligen och det må vara ett litet problem men jag var irriterad redan innan och bättre blev det ju inte direkt. Jag väntade i princip bara på att kyrkans jävla klockspel skulle höras ända upp till kusthöjden som grädde på moset, nu tändaaas tuuuuseeen juleeeeljuuuus<3

Nä, den senaste veckan har jag inte kommit nå vidare överrens med gud och hans..anställda. Faktum är att jag tror att han har tagit semester och åkt till mallis eller nåt annat charterställe som den svennebanan han är för det känns som att djävulen himself har suttit vid spakarna och lekt lite istället. Knepigt val av semestervikarie kan man ju tycka men sen har han ju ställt till med en del elände också. Bland annat så har han fixat in Björn Ranelid i melodifestivalen, dragit in iskyla över hela landet, sett till att alla måste ha en såndär ful tidslinje på facebook samt fått mig att fastna med jackfickorna i en biostol inte bara en utan två gånger.

Nämen nu börjar det väl bli ordning på torpet trots allt! Hunden är kastrerad och på söndag drar kontoret igång med min älskling David Druid. Vi är bästa kompisar på facebook och vi brukar baka bullar i chatten varje fredag, mestadels för att han tycker att jag är extremt rolig!

RSS 2.0