Tomorrow.


Tidigt imorgon flyger vi till Stockholm för att se coldplay på stadion en gång till. Det är fyra år sen sist nu, jag har coldplayfjärilar i hela magen och kommer garanterat att böla mer än en gång eftersom dom sista låtarna tydligen kommer att vara Fix you och Every ­teardrop is a waterfall. Kärlek!

Tips från coachen

Jag har ju en förmåga att börja skratta åt saker när det kanske inte riktigt är läge för det och oftast går det inte att sluta då heller vilket jag nämnt förut. Folk kan göra så mycket fula grejer omedvetet och framförallt säga svinkonstiga saker utan att ens reagera själva. Jag och Anna va på SCA-cupen och kollade på Timrå-Modo förra veckan. Vi ska inte prata så mycket om själva matchen för den gick ju åt pipsvängen, men i ena periodpausen så gick vi i alla fall ner och shoppade lite götta och i kön bredvid oss så stod det en kvinna som hade uppenbara problem med att bestämma sig för vad hon ville ha. Hon såg totalt förvirrad ut men tillslut kom hon i alla fall fram till vad hon ville ha och det var inget mindre än:  

"Ehhh...en trocadero, en trocadero till och en ehhhhhhhhhhhhh trocadero...och en trocadero till"

Varför inte krångla till det lite när kön är svinlång liksom? Det gick tydligen inte att säga "fyra trocadero" kort och gott och det gick tydligen inte för mig att sluta skratta åt situationen heller (såhär i efterhand kan man ju fundera på varför det va så jävla roligt). Tjejen i kassan såg ut som ett frågetecken och började räkna på fingrarna, jag fick mest bara fokusera på att vända mig om så fort det bara gick och undvika att titta på Anna. Det krävdes en karl med sönderslaget öga för att jag skulle sluta skratta för det såg så äckligt ut att jag blev rädd istället. Jag och Ronja råkade ut för en liknande situation igår och då var det dessutom mat involverat i det hela och det är ju fan livsfarligt att börja skratta medan man äter! Och sen var det ju en double laugh attack dessutom för Ronja är precis likadan som mig....Men skit samma, tänkte mest bara komma fram till att om ni är ute med mig nånstans och det blir sådär, slå gärna sönder ett öga framför mig så lär ni ha en hyfsad chans att rädda upp situationen i alla fall!

Autumn leaves osv.......................

Hej och välkomna till hösten, denna fantastiska årstid som verkar ha som hobby att börja tidigare och tidigare för varje år och som bara gör en depressed, trött, likblek och helt jävla dyngsur. Just nu regnar det så hårt att det låter som att nån står här inne i vardagsrummet och pissar mig i örat! Det åskar, det blåser, det är mörkt och sist men inte minst så är det minst 837 olika nyanser av grått ute och det är ju tråkigare än allt annat tråkigt i denna del av universum!!!

Just nu känner jag att det är tur att man inte är rädd för åska, jag blir mest bara förbannad för att jag inte hör vad dom säger på filmen som jag sitter och tittar på. Nu är jag ju visserligen hörselskadad enligt två personer som vi skulle kunna kalla mamma och pappa men man ska väl fan inte behöva höja till max bara för att nån efterbliven människa på smhi har bestämt att det ska vara såhär hela natten (ja det ääääär dom som bestämmer vädret). Sen har man ju en hund som ska ut också och hittar man inget paraply så ser det ut såhär när man kommer in:
 
Gotta love it! :)))))))))))))))))

Svensson Svensson!

Kände för ett tag sedan att det skulle vara förjävla fint att kunna ta sig vart man vill precis när man vill. Det kan ju förutsätta en bil till exempel om man inte känner för att cykla ihjäl sig och det problemet löste jag idag genom att köpa mig en! Nu har jag lägenhet, vovve, kaffebryggare trots att jag inte dricker kaffe, bil, jobb och snart en genomförd utbildning. Det som saknas innan jag uppnår full Svenssonlivsstatus är väl mest bara en villa istället för lägenhet, en redig karl som kan snickra en egen postlåda och sen en två-tre ungar! Och då menar jag alltså inte att han ska snickra ihop ungarna när han är klar med postlådan utan dom ska helst vara äkta.
 
Hur som haver så har jag lärt mig sjukt mycket om bilar under den sista tiden. Kamkedja mig hit och kamremma mig dit kände jag först meeen det är ju faktiskt ganska bra att veta vad det är man köper! Nu har jag koll känner jag, det största problemet tror jag blir att hålla reda på nycklarna...keyfinder är ju en jävla bra grej iof, synd bara att jag lär behöva en keyfinder till keyfindern! :))))) Jaja skit samma såhär ser den ut i alla fall, mörkblå och allt meeen dom tonade bakrutorna går bort dom! Man är väl ingen jävla raggare...................
 

RSS 2.0