INTE TORSDAG

Idag började jag dagen med att inse att idag inte är igår. Det var en jättebra start som bland annat innebar att jag hade missat att lämna in alla lönerelaterade papper så det var bara till att kliva upp och åka till jobbet at once. I fikarummet satt William (i huvudsak) och dom andra och lassade i sig tårta av allt ätbart på denna jord när en annan normalt sett käkar frukost. Inte nog med att jag redan såg ut som att nån hade försökt slå ihjäl mig under natten för att jag var uppe i kattjävlar igår så blev jag ju då dessutom illamående, tårta skulle kunna vara det äckligaste på denna jord näst efter...svinmycket annat men ändå. Inte fan blev det bättre av att jag skrattade åt foket så att jag grinade heller, det resulterade mest bara i att jag inte såg nåt över huvud taget på ett tag.

Efter nån timme på jobbet kände jag att det kunde vara trevligt att få tillbaks synen så jag drog därifrån och åkte ut till Ä-bro och kidnappade med mig Ronja och Kevin in till stan. Man har ju inte köpt en familjebil för intet, barnstol i baksätet blir ett allt med vanligt inslag och det är ju trevligt det! Vi fikade på rutiga där Annelie och Mimmi också dök upp, tog en sväng på stan och sen kollade vi på två lägenheter till Ronja. Träffade Sprock en sväng med vovven och tog en walk och sen blev det middag hos mormor och morfar med the family. Huuur det än är så känns det ju när det är helg även fast man är hemma varje dag!

 

WÖWÖWÖ

Underbart väder idag! Har trotsat regnet och varit på smitingen med vovven och kollat på Fredde och hans Årefolk bland många andra idioter som surfade, jag kan inte förstå att man frivilligt slänger sig i vattnet när det ser ut sådär. Efter nån timme där ute så fick jag nog av vatten och käkade lunch med mamma på simhallen istället ironiskt nog, fläskfille och potatisgratte och en massa annat götta!

Jag har tagit ledigt från det mesta idag efter invecka måndag-torsdag, sista läsåret är igång och jag fattar iiiiinte vart tiden har tagit vägen! Som om det inte vore nog så är det typ bara tre månader kvar till jul nu och av den tiden så ska vi ut på praktik nästan hälften av veckorna bara för att få det hela att gå ännu snabbare liksom..Nuuuu ska jag åka och hämta Enya hos dagmamman, ska barnvakta henne en stund och ikväll är jag bjuden på gomiddag hos Camilla och Hasse! Byebye
 
Veckans tre bästa:
 
 

Alkisholmen 07:30

Fyllo 1 till fyllo 2: "DU BEHÖVER JU INTE VARA EN DÅLIG MÄNNISKA BARA FÖR ATT JAG INTE GILLAR DIG! Här har du näven. Förlåt. Jag är bakis!!!!"

Vatteeeen, staaaan är full av vaaaatteeen

Idag ringde det på dörren precis när jag hade parkerat arslet inne på mitt kontor (skrämmande likt mitt kök) för att plugga. Jahapp vad är det för roligt nurååååååå tänkte jag, öppnade dörren och hittade självaste vaktmästaren on the other side! Det hör ju inte till vanligheterna att han hälsar på direkt även om han är väldigt trevlig och idag såg han faktiskt ut som att han var förvånad själv över att han hade ringt på.
 
Visade sig hur som helst att det bokstavligt talat regnade från taket i lokalen längst ner i huset och att lägenheten under min hade århundradets vattenskada i köket så vi fick inte inte inteeee spola nåt vatten på obestämd tid och då kändes det ju som ett katastrofläge först och främst men sen började jag inse fördelarna. Inget vatten = kan inte diska = måste köpa en massa god färdigmat. Sen att det råkade gå sjukt fort att fixa det där och att det bara några timmar senare var grönt att använda kranarna låtsas jag fortfarande som att jag inte vet så middagen (efter ett pass sh'bam med Camilla och en springrunda med vovven bör väl tilläggas) blev biggan och såhär till efterrätt så plockade jag fram mina grabbar Ben & Jerry ur frysen! Har seriösa planer på att fortsätta låtsas veckan ut............................

News

Det är ju bra om man hänger med i vad som händer här i världen men ibland blir det ju lite si och så på den fronten. Jennie hade missat en del på sista tiden så vi kom fram till att det kan vara bra om jag skickar nyhets-sms och uppdaterar henne lite nu och då och med tanke på vart vi bor i Sverige så kan det ju då se ut ungefär såhär:

"Idag fick Sture i Ånge sin postlåda nerkörd av en EPA-traktor"

Just dedär exemplet förutsätter ju då bland annat:
1. Att det bara finns EN person som heter Sture i Ånge
2. Att han har en postlåda (inte säker på att alla har det där)
3. Att den postlådan blev nermejad av en EPA-trakor vilket visserligen ganska troligt

Ingen av dessa punkter ifrågasatte Jennie dock, utan hennes svar var:

Jennie: stackars Åke :O :(

Japp.

RSS 2.0