Kors i taket!

Ja se så det kan gå. Huset är vårt och jag har nog inte riktigt fattat det än, det gick ju gaaaanska så fort från bara en liten fundering till verklighet kan man ju lugnt säga! I måndags var vi på den andra visningen, vi hade pappa med oss och han kollade allt och lite till (hoppade upp på vinden och spatserade runt där, stod på knä i bastun osv) men hittade inga större fel. Allt kändes kanon så när allt var fixat med banken så började vi slänga in lite bud, igår var det budgivningsstopp klockan 10 och när dom andra gav sig så blev det vårt för mycket mindre än vi hade räknat med.
 
Det känns som att vi har gjort en jävla investering, det är ju ett hus med ett kanonläge som har potentialen att efter lite tillpiffning bli värt så mycket mer än vi gett för det. Eftersom huset redan är tomt så får vi tillträde till det redan nu i april och då ska förvandlingen påbörjas! Mycket kommer kunna bli så mycket bättre med enkla åtgärder (typ vit färg och nytt golv) men badrummet ska vi renovera helt och dessutom bygga ut lite när vi ändå har chansen. Det känns ju helt okej att vi har ett sånt jäkla nätverk med dom bästa föräldrarna, släktingarna och kompisarna som är kunniga och supertaggade på att hjälpa till med både det ena och det andra.
 
Alla som vill är välkomna att joina våran målarhelg, vi bjuder på mat och alkoholhaltiga drycker (inte så mycket så att ni börjar måla på sniskan dock). Vi är redan 10-15 pers men fler får det allt plats! ;) Sen kan ni ju passa på att boka in några grillfester till sommaren också, vi har en fabulous garden med veranda/uteplats, äppelträd, hallonbuskar, vinbärsbuskar, krusbärsbuskar, kastanjeträd och guuu vet allt!
 

GEMÄ!!!!!

Jag har hittat ett hus som jag nog faktiskt måste ha för att..ja..nämen ni vet man kan behöva ett ibland. Det ligger bra till, är alldeles lagom stort, inte allt för dyrt, det är fräscht men inte renoverat på ett tag så man kan göra det till sitt eget, det är ljust och öppet och sist men inte minst helt jävla perfekt! Förra måndagen var det visning = jag gick runt och va halvdeppig hela dagen för att min hjärna liksom redan nånstans har bestämt sig för att det är mitt. 
 
I tisdags lovade Henrik att han skulle råna banken efter jobbet men han kom hem utan pengar och skyllde på att dom hade stängt............bankrån enligt honom är väl typ att snällt gå in och ta en kölapp, ställa sig och vänta på sin tur och sen be lite snällt om ett lån med 0% ränta och helt utan återbetalningsplan. Nä jag lär nog måsta gå på en visning för att kunna släppa det, kanske inse att det är en massa skavanker och sånt som vi aldrig kommer orka fixa. Eller så finns det inga skavanker och då vettefan alltså!

Hej hej, hemskt mycket hej!

Ibland förvånar man sig själv. Jag har tyckt att det ska bli så skönt att vara klar med plugget nu i vår men vips så har jag tänkt om och sökt för ett år till. Tanken är väl att det kan vara bra att ta en magisterexamen också på engång även fast "magister" låter som nån gråhårig gubbe på 60 bast. I lördags fyllde jag 22 år så isåfall är jag ju hela 23 år när jag är magister, det är ju faktiskt inte allt för långt ifrån pension........
 
På tal om att fylla år så bakade jag århundradets kaloribomb till tårta som tamefan räckte till halva stan. Jag fick dela upp bakandet på två dagar och eftersom karln var ledig i fredags så fick han mest bara se glad ut och hjälpa till. Han är dock av den åsikten att man inte kan baka i nyktert tillstånd så han sprättade en cider och sen tror jag nog att han tyckte att det var rätt så roligt ändå! På kvällen var vi iväg på varsitt håll, han på fest med jobbet och jag på restaurang/bio med Camilla och på natten kom han hem fullt sminkad efter att ha blivit utklädd till brud. Mycket ska man få vara med om tydligen :))))
 
I söndags var Ronja och Tobbe här och käkade middag med oss, schuuuukt trevligt var det och det fick man ju sota för igår för sent blev det. Fick inte mycket gjort igår och DET får man ju sota för idag då det blir dubbelt upp så hä ä ba å sätt igång! Tur att man har fint sällskap i soffan i alla fall.
 

RSS 2.0