AodiKutre

I natt drömde jag att jag fick en Audi Q3 i födelsedagspresent av mina föräldrar. En väldigt trevlig dröm som jag faktiskt tror är en sanndröm eftersom tjaa..det mesta talar för det. Jag vet inte om det kan ha att göra med min och Annas lilla utflykt förra veckan när vi åkte till Kramfors för att Annas brorsas kusins mosters bil skulle på service på Hasses brorsas låtsassyrras kompis bilaffär. När vi hade lämnat in den så fick vi låna en nyyyybil som var manuell vilket innebar att jag fick köra, men det kändes ungefär som att bilen gjorde allt själv. Som Anna så fint uttryckte det: "Jag älskar fan nya bilar, dom går som strykjärn!".

Vi körde runt på alla 8 gator i Kramfors i väntan på att dollarstore skulle öppna men sen fick vi ett ärende till ehh..ja..det där stället som ligger bortanför Sandö så då körde vi dit och det var ju en upplevelse i sig eftersom Sandöbron är så läskig att man i princip bara vill blunda och köra ner i vattnet istället för över. Jaja hur som helst, testa köra ny bil = drömma att man får en ny bil. Hade lite annat jag tänkte skriva men det får bli nån annan gång för nuuu är det godnatt om  man ska orka kolla på julkallen imorgon nollsjufemton! gngnnggn


<3

Sönda!

Här låg jag i soffan i lugn och ro och vilade upp mig efter gårdagens utekväll som den pensionär jag är och rätt vad det var så smällde det av en jävla bomb utanför fönstret och jag trodde att det hade brutit ut fullt krig innan jag fattade att det bara var Härnösands kommun som vill lyxa till det lite med ett sjuhelvetes fyrverkeri som utan problem skulle kunna väcka döda! Sju minuters oavbrutet smällande och uppskattningsvis cirka 7000 olika färger på samma gång var precis vad jag behövde för tillfället vilket det verkade som att dom visste för övrigt eftersom det uppenbarligen valts plats utifrån att jag skulle ha den bekväma möjligheten att se allt direkt från soffan. Taaack.

När vi ändå är inne på gårdagen så drog vi ihop ett gäng och åkte till Birsta en sväng och sen till laserhallen i Sundsvall. Jag var på det rööööda laget med Johan, Andreas och Danne och man kan ju säga rätt mycket men inte fasen var jag sämst i alla fall. Jag var i alla fall hyfsat sportslig men Oscar och Jonatan verkade ha gjort upp innan att dom skulle ta ner mig toooootalt och det var väl inte för intet som gratisspelet gick dit så att säga...Väl hemma i härnta igen så intog vi Ica maxi med målet att inhandla grejer till kvällens dinner och nu vet jag inte hur ni äter eran tacos men ut kom vi i alla fall med allt från kattmat till toapapper. Hur som haver en trevlig dag och kväll som slutade på krogen och med efterfilm som det heter nu för tiden! Vissa somnade i soffan, andra gick de två metrarna hem men upp klev vi i alla fall halv 8 och kollade på reprisen av så mycket bättre och efter det slog vi på stort och tittade på en gudstjänst! Gudstjänsten började med att biskopen bankade på dörren till kyrkan med sin vandringsstav eller vad det nu är trots att det klart och tydligt stod "ingång" och en pil riktad mot nästa dörr. In kom hon i alla fall och vi blev förlåtna för våra synder.

Efter gudstjänsten syndade vi dock igen och gick iväg och köpte en hel hög med pizzor. Ett tips kan vara att stretcha när man har varit på laserhallen förresten, den 50 meter långa promenaden till pizzerian var en plåga. Men man får väl skylla sig själv antar jag, det där med att stretcha i grupp har jag fått nog av efter att jag, mamma och grannen började på yoga en gång för hundra år sedan. Jag blir rastlös av att bara sitta rakt upp och ner för länge och dessutom har jag en förmåga att börja skratta åt saker när man absolut inte borde. Men jag stod ut i alla fall, jag stod jävlar i mig ut tills den dagen det var en gubbe bredvid oss som släppte sig, då brast det och sen tror jag inte att det blev så mycket av varken yoga eller stretching efter det faktiskt.

En fin och mycket givande sms-konversation från gårdagskvällen:
brorsa: Fan göru
jag: vartäru??
brorsa: Joru svensson

Hä ba spritter i benaaa!


Jisses!

Tittar man ut genom fönstret just nu så ser det inte direkt ut som att det är julafton om 42 dagar. Gräsmattorna är fortfarande gröna och tack gode gud för det! Snön kan få komma dagen innan julafton och sen smälta bort på nyårsdagen, mer än så är överflödigt och leder bara till ryggskott efter snöskottning alternativt en massa benbrott för att man halkar på skiten. Jag kan verkligen inte se nåt positivt med vinter över huvud taget, jag hatar att frysa och det är inte ens fint med snö!

"Jamen vadå, skidåkning då?" tänker ni nu och då säger jag: HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA..ehh....nä. Jag åker skidor endast under pistolhot eller jävligt stort grupptryck och det sker ju inte överdrivet ofta. Jag tror att jag har varit inne på det förut men orsaken till mitt hat mot skidbackar stavas s-t-ö-r-t-l-o-p-p-s-b-a-c-k-s-h-e-l-v-e-t-e och det är en ganska fin historia som involverar såväl kast av skidor som svordomar. Längdskidåkningen med Jennan däremot känns mer hanterbart och eftersom det är en tradition så kan man ju inte bara lägga av bara sådär hux flux! Dessutom så minskar tiden det tar för mig att få på mig skidorna med cirka fem minuter för varje år så det är en ganska spännande utveckling faktiskt.

Hur som helst så var det inte skidåkning jag tänkte skriva om utan julafton. Förra året så var en elvisp det enda jag önskade mig så allt annat jag fick hamnade liksom på plus, i år så inleds önskelistan lite mer intressant däremot med en damdadmmamdada (trumvirvel): kastrering! Av hund alltså för jag orkar inte med en till vovve som går med nosen ner i backen 99% av tiden. Nej fifan, nu ska jag göra ett ryck och sen bär det av till sundsvall och Jennan och Martins inflyttningsfödelsedagsalltmöjligtfest med Tove och Linnéa. Om det skulle vara så att vi dricker nåt på bussen som ser misstänkt ut så..är det inget misstänkt.


Tänk efter riktigt noga här nu, vill ni verkligen ha det så här i år igen vavavava????????????????????????????????????

!!!!!!!!

Den som kan tala om vem det är som sjunger får ett stort tack samt en kiwi!!!!!

OBS! Starkt beroendeframkallande

VickanåDanne!

Jag vet inte om det är nån som har missat att vi har finbesök i stan av kronprinsessan och Danne men nu är dom här i alla fall och eftersom dom bor på residenset så är vi ju i princip grannar för tillfället. Det känns himla bra att ha säpo 200 meter ifrån mig måste jag säga, om det skulle krisa så kan dom ju bara dra en av sina berömda säpo-joggar bort hit och rädda mig! Det skulle ju kunna gälla till exempel om mjölken tar slut, nån nagel går av, om dom börjar sätta upp julbeslysningen här utanför eller nåt annat allvarligt inträffar.

Jag skulle aldrig klara av att vara prinsessa. Att bli uppassad och vaktad dygnet runt skulle inte bara gå mig på nerverna utan även stampa mig hårt på irritationspunkten. Att vara typ 35 bast och måsta klä sig som att man är sin egen mamma kan ju inte vara så kul och sen all jäkla mat då! Att sitta där och peta i sig laxfenor, fårtungor och allt vad fan det är som ska vara så kallad fin mat samtidigt som man måste le tills käken går ur led...

Fast, jag skulle nog kunna vara prinsessa ändå förresten när jag tänker efter. Ekonomiskt oberoende har jag ju tänkt bli i vilket fall som helst så det är inte för den sakens skull, absolut inte. Jag kan ställa upp om jag får beställa pizza från minikrogen på nobelmiddagen istället för att äta dom små stackars portionerna med "finmat" som dom får och om jag får välja en annan prins än Daniel. Vem vill ha en karl som är PT liksom, man kan ju råka komma i form och dessutom börja prata vääääldigt gnälligt.


Fredakväll på höga!

jag: Vi kanske ska köra hem i 3cm/h då eftersom vi inte har så mycket annat för oss.
Jennie: haha ja! Då är vi ju i alla fall framme på söndag!

(fredag-söndag = 72 timmar. 3cm/h i 72 timmar = 216cm = inte ens ut från parkeringen)

RSS 2.0