Jaa fast..näe!

Idag var jag och Anna på gymmet en sväng, vi satsar stenhårt på beach 2048 så det är defenitivt inget att skämta om det här inte! Det var ganska mycket folk som lyfte skrot idag konstigt nog och Anna såg ju sin chans direkt. Hon tog sikte på en skäggig karl längre in i lokalen och stegade fram som om hon aldrig gjort annat! Jag såg ju direkt vem det var hon försökte ragga med sig hem, men själv märkte hon ingenting...


Anna
: Hej!
Foppa: Tjenare!
Anna: Hänger du här ofta eller?
Foppa: Ja det gör jag. Det brukar bli en gång efter nyår och ca en timme 30 juli varje år.
Anna: Ja jag ser ju att du har en väldigt vältränad underkropp.
Foppa: Jag har lite svårt för att köra maskiner som tränar överkroppen, jag har problem med fötterna förstår du.
Anna: Okej, men du, medan jag kommer ihåg att fråga...är det inte denhär maskinen man ska vara två på?
Foppa: Ehm..njae, det tror jag inte.
Peter Jihde: HAHAHA, nej nu hade du fel minsann! Hur känns det?
 
Neeej så var det såklart inte, vi var inte på nåt gym. Vi åt glass. Och sen var vi på bio. Vi såg "Knight (inte night) and day" och jag hade ingen aning om vad det var för film alls. Jag hade blivit förvarnad om att min absoluta favorit Tom Cruise hade en av huvudrollerna men jag fattade nog inte riktigt vad jag gett mig in på förrän jag väl satt där och han dök upp i bild. Visade sig dock att det var en ganska bra dag idag, jag stod ut med karln och kunde till och med skratta åt honom utan att vilja försvinna från jordens yta sekunden senare. Filmen var bra, jag tror att vi skrattade konstant faktiskt. 


Jag är på bra humör just nu, det kanske håller till på söndag om vi har tur!


Chef

"Gud är chef över allting i himlen. Han bestämmer över änglarna och över dom döda och över raketerna och alla flygplan som flyger rätt igenom hans vardagsrum" Fredrik 6 år


Fel fel fel feeel!! Det är såklart jag som är chef. Jag låter änglarna göra precis som dom vill och ärligt talat så är det inte så många raketer och flygplan som flyger genom mitt vardagsrum. Inte ens efter krogen.


Eftersom att jag är chef så får jag göra som jag vill. Det betyder bland annat att jag får äta vad jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill. Igår kändes det som att jag inte gjorde nåt annat än just det. Först en lunch med Laura på hamnkrogen, sedan plockade jag upp Annelie & Andreas och vi rullade bort till Emelie som bjöd på fika. Självklart var det inte stopp där men vi kan ju låtsas..


Eftersom att jag är chef så bestämmer jag också över vädret. Jag hade klart och tydligt sagt till om sol både igår, idag samt i helgen. Att det ska vara vindstilla är också ett av mina krav så döm om min förvåning när jag vaknade i natt och det rann vatten från himlen i kombination med åska och vindpustar modell större...Har man inte mer respekt för chefen än så?


Idag har jag bestämt tre saker:
1. Adam Levine är min man
2. Man bör inte äta tårta någonsin
3. Jag bestämmer


Tom Engberg

Det finns två saker, egentligen personer, som jag har lite lite liiiiite extra svårt för och det är Lotta Engberg och Tom Cruise. Igår var jag i stugan med min familj och dom bestämde sig för att se hela TVÅ saker på tv under hela kvällen: Lotta på liseberg och Top Gun. Jag hade ingenting att säga till om , jag blev HELT nerröstad och överkörd. Tack för den. Jag fick livshotande utslag på armbågen och en stark längtan efter nån form av död. För att inte tala om mardrömmarna jag har kämpat mig igenom i natt.



Ja ni ser ju....


Idag kände i alla fall jag att jag behövde bearbeta gårdagens traumatiska upplevelser. Detta tyckte familjen att jag kunde göra genom att åka på världens längsta bilresa på världens längsta väg. Den tog ALDRIG slut och det hände absolut INGET intressant på flera timmar. Efter en lång stunds tystnad sa mamma tillslut: "Ja, man kan ju inte tro att man är påväg nånstans". Nej precis. Och det värsta av allt var att vägen va precis lika lång tillbaks.

Allt detta fick mig att inse mitt mål i livet: Jag ska lära mig bromsa på skridskor........................
Nej såklart inte. Jag har inget mål i livet.


i-landsproblem

Det finns inget värre än saker som inte fungerar som dom ska, något som jag stöter på vad jag än har att göra med känns det som. Mobilen och mp3n är något som används varje dag och det är också något jag har varit tvungen att köpa nytt minst en gång varje år dom senaste åren. Jag är väl inte så försiktig med grejerna kanske men nå fan borde dom tåla mer!

En tvättning av bryggan i stugan för ett tag sedan slutade med en mp3 på havsbotten och ett mindre psykbryt som i sin tur resulterade i att jag gick in på mediamarkt och bad om en mp3 som jag kan slänga i vatten, köra över, hoppa på och tappa i golvet 14 gånger varje dag. Dom hade ingen sån. Nu behöver jag högtalare som man inte kan spränga, wish me luck.


KÖNG

Klart bästa videon (och låten) sen sist! Kanske skulle ta och testa dendär modellen nån gång...Nån frivillig karl?


Stadsfest del 2

Vackert väder idag, man blir ju överlycklig! Det blev en finfin kväll igår med bra folk bortsett från en tomte som kom från ingenstans, vinglade upp på altanen och tyckte att han skulle vara med. Han vinglade dock ner ungefär lika fort som han kom upp så det löste sig rätt smidigt. Tror att även denna kväll beskrivs bäst i bilder..








Stadsfest

Första dagen av årets stadsfest (för våran del) blev kanon trots att istiden slog till när vi som minst anade det och vi frös ihjäl. Kvällen innehöll bland annat god mat, goda drinkar, barnkalas, brutna fingrar, klämda fingrar, vanliga fingrar, köldskador och fulla människor. I (fullt normala) bilder såg det ut ungefär såhär:






Kvällens fyllekonversation:
Thomas: Du är ju en dålig människa.
Jonas: Ja..vem fan är inte det!
Thomas: Det var dig jag snackade om.


Kvällens jämförelse: Annelies karl jämförde en puss mellan Kim och Annelie med att banka en snus mot nybron, vad nu det innebär.


Well, ikväll kommer alla mina favoriter hit förutom en mindre del som är utomlands eller jobbar. Grillning står på schemat och det ska bli så jäkla kul att träffa alla! Problemet är ju att vi inte har världens största hus men staplar man alla på varandra så ska det nog gå!


Friidrott

Igårkväll var det Diamond League på teveeee. Friidrott är kul att titta på tills Max Grinndal dyker upp i bild. Då vill man inte vara med längre. Han ser ut som en blandning av Sid i IceAge och Henrik Strömberg som sjunger i Scotts. Han är bara väldigt väldigt läskig helt enkelt. Det där med att han ser snäll ut IBLAND är bara något han övat in för att dölja allt han behöver dölja, och det är inte lite det inte! Han skulle kunna stirra ihjäl vem som helst.


På tal om friidrott så är det ju tråkigt att Christian Olsson och hans akilleshäl blir hemma från EM i Barcelona. Dendär snyggingen Lennart Julin på tv4 sa nåt om att om man inte kan hoppa en bra bit över 17 meter är det meningslöst att åka till EM. Håller mig borta jag också då. Synd, jag tror att jag hade gjort succé..men det kanske är lika bra för jag har fått annat att göra ett tag framöver:



HÖRSHEJ!


Storvinst!

Idag köpte jag en trisslott för jag kände på mig att det var en bra dag för sånt. Skrapade och till min stora förvåning hade jag plötsligt råd med ny våning, bubbelpool och en resa runt jorden osvosv...Japp! 25kr x 2 och jag har aldrig känt mig rikare.

Neeej det blev ingen resa runt jorden men till mallis den 21 augusti. Det kommer att bli kanon trots att vi inte valde till varken rullstolar eller golfutflykter och det bara delvis (?) finns hiss på hotellet. En kvadratkilometer pool bör räcka till oss tycker jag och hyr man en cykel kan man komma långt! Det enda som oroar mig är att jag vet att jag kommer att missa nåt flyg åt nåt håll eller möjligtvis bussen hem från stockholm som jag brukar göra lite nu och då. Kan vi inte bara tälta i Älandsbro istället?

Idag hatar jag fem saker:
1. Folk
2. Folk med saker på huvudet
3. Grannar (klipper dom inte gräsmattan klockan 9 på morgonen så piskar dom mattor klockan 8)
4. Galgar
5. Särskrivningar


Lördag i litet format

Förra onsdagen tog vi oss en spontanutgång i vår lilla stad. Kvällen började på skeppet, fortsatte på logen och slutade på en cykel i en rondell. Fem varv i rondellen blev det innan vi tog oss hem. Inget konstigt med det. Inte alls.


Ikväll skulle det bli en lugn hemmakväll var det tänkt, men ingenting blir ju någonsin som man tänkt sig. Ska snart upp till Annelie och sedan ska vi vidare till hamnkrogen med Kicki, Linda, Andreas och Andreas (det ska vara två).

Kanske blir sju varv i rondellen ikväll. Man vet aldrig.


Hockey

Idag skulle det spöregna och åska. Lite besviken över att det är sol för nu måste man ju planera om hela dagen! Jag ska snart ner på "stan" och träffa Annelie med tillhörande hund, vi ska smälla i oss lite fika och kolla på fotboll.


Läste igenom massa gamla sms från i vintras och då slog hockeysuget till hårt i ansiktet trots full sommar. Jag vill halka runt på parkeringen i timrå när det är 30 minus och jag vill sitta på högslätten och frysa! NU.


Linnéa gjorde klart för oss alla en gång att hon minsann avskydde att kolla på hockey. Jag släpade med henne på en match och vips så var hon omvänd. Sedan rullade det på och den 11 mars i år var vi nere i Timrå när dom spelade mot Djurgården. När vi satt på läktaren började hon fundera...
Linnéa: Det är Timrå mot Djurgården alltså?
jag: ja precis.
(2 sekunders tystnad)
Linnéa: Jag hejar fan på Frölunda! Ser du att dom är mycket snyggare?


Nej. Jag såg inte att dom var mycket snyggare, för dom var inte där.


På tal om hockey så knackade det på dörren igårkväll och det var bara att öppna.
Mike Fisher: Tjena, är det här jag ska bo och spela hockey kommande säsong?
jag: Ja precis, du ska spela med teamet.
Mike Fisher: Jaha vad bra, jag har med mig mina hockeyracketar.
jag: Hockeyklubbor heter det.


Fotbolls-VM i OS-SM

Idag har vi suttit på Torsvik (Torsvalla enligt vissa andra och det är ju i Ramvik men sitt där ni om ni så vill) och kollat på människor som spelat beachfotboll. Amanda gav domaren tre starka hej och nån klapp här och där. Anna gav publiken ett snesteg och ramlade ner från läktaren. Det var väldigt roligt att se. När vi tyckte att vi fått nog av fotboll och sand i ansiktet för dagen åkte vi hem till Linnéa och seglade runt i hennes pool ett tag.


Nu ikväll har jag och Linnéa sprungit till helvetet och tillbaks, fast egentligen inte för vi sprang bara åt ett håll och vände aldrig...vi sprang och sprang och sprang och kom till dörren, där stannade vi och gjorde situps i gräset.
Peter Jihde: Hur känns det?
jag: Det känns bra.


Dagens asgarv: Leende guldbruna ögon på allsång på skansen. DÅLIGAST SEN SIST och hon med trumpeten bör utvisas ur landet ögonaböj. Fantastiskt jobbig människa!


Dagens sms: Från amanda - "Haha han är jättekort!"

Jaa..vem är det som är kort?
FUNDERA PÅ DEN NI.


FÖRTIDSPENSION

Kan man gå i förtidspension när man är 19? Isåfall är det fan dags..


5 tecken på att det är lika bra att lägga ner:
1. Du är hemma en lördagkväll och rensar rabatten i 4 timmar
2. Det räcker med första...
3.
4.
5.


HUR SOM HELST...


Dagens asgarv:
[P2P] gurre säger:
livet är som en bergochdalbana, som man vill kasta av folk ifrån. Helst vid den tväraste svängen på den högsta höjden.


Dagens ont: Potatismos på foten


INGEN BLOGG HÄR INTE!

Hade inte tänkt att bli med blogg någonsin men...

Anna säger:
ahahahahha, varför har inte du en blogg!?!?!?!?!

Nu har jag det :):):) Hej och välkomna!
(vilket fantastiskt fult ord blogg är förresten)


RSS 2.0