Rolittttt

Skönt att Timrå går och vinner och modo slår rekord i att vara sämst ;);););););) noll mål på hela fyra matcher..Heeeheeeeeeheeeee

Grattis gånger fyra

Idag har jag varit iväg på lite hemligheter, spännande spännande och mer än så säger jag inte! Ehhhhhhhhh känner mig lite slö i skallen just nu, kom precis hem från ett spinningpass med djävulen som instruktör och Amanda (och en massa annat folk) som sällskap. Djävulen är en såndär spinninginstruktör som skriker och pushar på som bara den, en mycket bra djävul. Han tar även första pris när det gäller att välja musik, den som varit där vet vad jag snackar om...

I tisdags fyllde Anna 19 år och vi firade med att sätta oss på högslätten och kolla på lite hockey med Marina och Hanna. Kan ju inte bli så mycket bättre. Jag jobbade heeeeela dagen med att fixa presenter tillsammans med Zlatan och Majstorovic som jag sen fick lämna över på läktaren eftersom Majstorovic hade tvättid och Zlatan skulle spela korpenfotboll. Teamet lyckades i alla fall vinna med 9-1 och jag börjar undra vad det är som är fel faktiskt. Har alla andra lag gått ner sig totalt eller har bamse delat med sig av sin dunderhonung? Tacksam för svar.

Imorgon kommer andra delen av Annas födelsedagsfirande. Middag och bad ute i skogen med fint folk står på schemat och det lär bli trevligt det! På lördag kommer tredje delen i samma firande och då ansluter även Annelie (som också ska firas) och lite annat folk. Nästa helg är det Amanda och NickePerre som fyller. Ja jag säger då det jag..

Tåg

Eftersom Fredde bor i Åre så åker han tåg hem lite nu och då och man får snällt hämta honom Sundsvall. Grejen är bara det att denhär familjen inte riktigt går ihop med sj och tågåkning. Till exempel kan vi ju ta dendär gången när mamma klev på tåget och inte hann av innan det gick, så vi fick ta bilen och hämta upp henne på nästa station. Denhär gången däremot så var det ingen som klev av tåget över huvud taget...Tåget och alla andra som skulle åka vidare mot Stockholm fick vänta medan vi gick och kikade in i genom varenda jävla fönster. Det visade sig tillslut att han satt och sov i en av vagnarna som man dessutom inte kunde komma in i för att dörren var låst. Kanon. Som tur var märkte killen bredvid att nåt inte stämde så han väckte honom och sen gick det fort! Ut med alla grejer på 1 sek, plånbok ner på spåret och mamma efter, upp igen och sen till bilen. Jag har slutat att bli förvånad, man får räkna med att det alltid blir nåt problem...




The momeeeent.



The Moment by Atomic Tom

ADHD

JAG. FÅR. INTE. PLATS. MED. NÅNTING. NÅNSTANS!!! Alla skåp och hyllor är fulla av saker för att inte tala om garderoberna. Tror jag måste ha dendär klädkammaren som fanns i centrum trots allt, jag får inte in en enda pinal till. Är det nån som vill ha 7 säckar kläder så är ni välkomna att hämta dom! Ni får fan betalt. Varför börjar man rensa? Det blir ALLTID såhär.......................................................

Och NEJ!! Jag vill INTE ha bocciabollarna i min garderob och jag vill INTE ha förra årets påskris där heller. SLUTA STÄLL IN GREJER DÄR JAG BOOOOR!!! Jag bor inte i garderoben men ni fattar.........

Tummen upp!


Mycket synd att jag inte är ute efter en etta..Man må ju säga att det låter jättebra med klädkammare i centrum samt "stor balkong med centrum runt om byggnaden"!


Lördaaa

Idag fick jag och Hanna för oss att åka upp på högslätten och kika på lite hockey. Det blev en jävligt spännande match på ungefär en halv sekund eftersom den va inställd. Övervägde om vi skulle spela själva men vi tog en promenad i spåret istället och snackade lite skit. Som vanligt är det ju väldigt händelserikt att gå i skogen..Har man tur kan man se lite olika träd och några stenar osv men idag blev vi faktiskt omkörda av en livs levande gubbe som måste ha gått snabbt som satan för tre sekunder senare så var han borta. Väldigt mysko och då har jag ändå inte festat till på bra länge...

Blev en tur på stan också där jag hörde den roligaste konversationen på länge i en av våra två rulltrappor...
Svinarg unge: SLUTA LEK I JULLTJAPPAAAAAN!!!!!!!!!!!
Annan mindre arg unge: Varför det?
Fortfarande svinarg unge: Du kan fastna och tappa dina fingjaaaaaj!!! Vill du tappa dina fingjaj ellej?!?!?
Den andra mindre arga ungen: Vadå?
Den svinarga ungen: Du kan fastna och tappa dina fingjaj!!!! VAD SÄGEJU OM DE!!!!!!!!!!!!???

Ja vad säger man om det? Själv brukar jag alltid vara tvungen att säga åt Anna att inte leka i rulltrappan så jag känner igen mig i frustrationen där!

Produktplacerings-sm

Man tager vad man haver!


HEHE

Idag tål jag mycket med undantag för 3 saker:

1. När man bestämmer saker med folk om dom säger till typ 2 sek innan att dom inte kan. Ännu värre om dom redan vet att dom inte kan men inte kan kläcka ur sig det. asbra!
2. Kyla
3. Mörker


Studenten

Gott & blandat!



















Hej

Idaaag blev det 11-4 till teamet och en punktering till mig. Det var väl ungefär allt jag hade att säga.


Update

Ja se så det gick när jag inte var med mot Holland. Katastrof! Denhär veckan har vi haft invecka, en väldigt kort sådan på tre dagar onsdag-fredag. Nu har vi i alla fall tagit oss igenom två examinationer och en hel del föreläsningar, mycket skönt även om man ibland kan fundera på hur mycket man egentligen får ut av vissa föreläsningar. För att visa ett exempel så kan vi ta denhär lilla bilden ifrån gårdagens eftermiddagspass på två timmar där dom enda (mycket användbara) anteckningarna jag gjorde var:


Det hela handlade om hur pedagogiken växt fram ur filosofin genom massa gubbar med långt skägg osv...Efter den föreläsningen, när vi skulle åka därifrån, så höll vi först på att köra över den snyggaste karln i stan och på grund av det så höll vi på att krocka i nästa korsning. Eftersom det var Emma som körde så skyllde vi på henne men hon skyllde på mig som fick ett anfall av att se honom. Jaja, allt är relativt heter det väl. 


Nog om det. Igårkväll tog jag med mig Ida, Emma och Elin ner till Timrå och kikade på lite hockey som blev aningen för spännande ett tag och som slutade i misär. Under matchen tror jag att jag hade en puls på 900 i vissa lägen och när Elin frågade vad det var som plingade till lite nu och då så förklarade jag att det minsann "blev match i ett annat mål". Alltså, för er som inte lagt märke till det tidigare: Det pågår ALLTID en match inne i målen mellan små små små tomtar och domdär findus & pettson-gubbarna. Man ser det bara om man tittar riktigt riktigt noga alternativt tar en kamera och zoomar in lite. Den matchen slutade för övrigt 18-21 till tomtarna och det jag egentligen menade va väl att det blev mål i en annan match.

 

Vi tippade innan matchen började och Ida var den enda som gissade på att färjestad skulle vinna men det gills fan inte för hon tippade inte förrän den första perioden var slut! Lite sura miner blev det och när det dessutom plingade till i telefonen och jag fick ett sms från Catja som va sådär härligt stöddig för att färjestad lyckades vinna så ville jag slå någon lagom hårt, men sen hörde jag att modo också åkte på stryk så då kändes det genast bättre.



En liten grej bara: Har man bråttom på ICA kvantum så är det bäst att man slutar med det.


Soooorry Hamrén

Igår drog simhallen igång sina träningspass igen. Jag och grannen tog oss i nån form av krage och gick på spinpump vilket innebär 1,5 timmes spinning, bodypump och core. När jag kom hem var jag skakis som en pensionär och idag kan jag inte gå, så är det bara. Jag var helt enkelt tvungen att ringa Erik Hamrén imorse och sjukanmäla mig inför kvällens match mot Holland tråkigt nog. Han blev självklart ganska besviken och grät en skvätt men jag tröstade honom med ett löfte om att jag ska göra minst tre mål i nästa match istället.


Erik
: Gode guuuud vad har jag gjort för att förtjäna dehär!? snyft snyft snyft
jag: Men snälla Erik, förstår du inte att vi tjänar på det i längden? Jag bygger ju upp mina muskler!
Erik: Men vi behööööööver ju diiiig ikväll! snyyyyyyyyyyyyyyyyyyft
jag: Men lugnaree!
Erik: Tror du Anna kan spela istället för dig?
jag: Ja, alltså..näe. Hon fyller år om två veckor och jag, Zlatan och Majstorovic har planerat en liten överraskning.
Erik: Varför skulle hon inte kunna spela på grund av det?
jag: Nämen du vet ju hur Zlatan är, kan ju aldrig hålla käften. Han kommer avslöja allt.
Erik: MEN DET ÄR VÄL SJÄLVA FA-AAAAAN!!


Först trodde jag att Eriks utbrott i slutet av vårt samtal berodde på att Anna inte kan spela på grund av Zlatan. Men det visade sig att det hela handlade om att han kände sig utanför..Jag förklarade att vi inte kan bjuda alla för då måste Källström få komma också och det är det ingen som vill. Sen påminde jag honom om att han faktiskt fick vara med sist vi hade fest, dendär gången när vi firade att Elmanders tumme fyllde 29 år. Bildbevis:

Foto: Johan Elmander


Nytt jobb

Inte nog med att jag har en ny hobby, nu har jag också ett nytt jobb. I natt ställde jag alarmet på mobilen på 07:00 innan jag somnade. La den längst ner i sängen så att jag skulle bli tvungen att röra på mig och vakna till för att hitta den när den ringde idag..Det va bara det att den inte hann ringa. Jag drömde nåt sjukt konstigt som vanligt och vaknade, och av nån anledning så tänkte jag "klockan är två minuter i 7, den är 06:58", sträckte mig efter mobilen och mycket riktigt. 06:58. Då blev jag rädd för mig själv och klev upp.

Ehh..så nu tänkte jag att om det är nåt som ni behöver ha svar på eller så så kan ni ju ringa. Jag är uppenbarligen synsk nu för tiden så jag antar att jag vet allt! 19:90/min, billigt och bra. Har startat eget och anställt mig själv helt enkelt. Tänkte även börja klä mig efter mitt nya yrke, ungefär som man såg ut på media en gång i tiden när det spelades in film:


Ny hobby

Jag har en ny hobby som heter budgivningar på lägenheter. Inte för att jag själv sitter och slänger ut bud åt höger och vänster på skoj även om det vore kul, men det är jävligt intressant att följa budgivningar. Jag lovar, testa om ni har tråkigt. Tips: Det blir ännu mer spännande med popcorn och cola.



Hur ska det gå, hur ska det gåååå...


sönday

Nyss kommit hem från äventyr på högslätten med Anna och Marina. Idag blev det mycket skratt på läktaren, dom är ju för söta alla hockeypöjkar! Teamet - Lugnvik var det som stod på dagordningen och teamet vann vilket inte var helt otippat..Lugnviksspelarna såg mest bara förvånade ut över att dom över huvud taget lyckats ta sig ut på isen. Sen blev dom sura och började slåss till Marinas stora glädje.

Eftersom att högslättens ishall inte är jättevarm så fryser man fan alltid när man är där oavsett vad man har på sig, även idag. Kalla som isbitar gick vi in och satte oss i bastun fullt påklädda med jackor och allt när matchen va slut. Mycket smart och mycket skönt! Sen blev det middag på donken och glass på det. Allt för att frysa igen!

Ikväll ska jag plugga ovanligt nog..Något intressant som jag har märkt är att när man läser helvetesböckerna på engelska så tappar man bort svenskan. Synonymer.se är därför min mest besökta sida för tillfället! Som sagt, just nu skulle jag egentligen behöva läsa bamse eller nåt sånt som inte betyder så mycket så att hjärnan får slappna av lite...

AHHH

Tack gode gud för all bra musik som inte nått sverige än och spelats sönder av radiokanalerna!!! (Denhär kommer du att gilla Amanda..)


Do it like a dude



Jessie J - Do It Like A Dude (Labrinth Remix) by PurplePR

Kalas osv!

Jennan fyllde år igår och idag var det kalas minsann! 7826 sorters kakor och en tårta bjöd hon på och vi som var där betalade snällt fikat med massa paket. Det pratades en hel del om jobb och Jeppe klagade på att han och Jennan hade fått (citat) "Dela på en obefintlig tjänst" ute på macken i Ä-bro under sommaren. Lät väldigt bra måste jag säga. Åter till fikat som trots allt är det viktigaste. Jag som verkligen hatar tårta tog en vääääldigt liten bit trots allt för att den faktiskt såg god ut av nån anledning. Tårtbiten hamnade uppååååneeeer på tallriken vilket måste betyda typ katastrof eller nåt, gift blir jag inte närmaste veckan i alla fall. Bjuder på ett litet kollage av Jennans ansiktsuttryck, såhär såg hon ut när hon insåg att tårtan tagit slut:


Nu måste vi alla göra vårat bästa för att försöka hjälpa henne tillbaks till ett normalt liv igen. Återstår att se hur det går med den saken...

Nu ikväll har jag umgåtts med Annelie, Andreas och Kim. Beställde mat och satt och kollade på Idol och en fantastiskt rolig skräckfilm konstigt nog. Rolig enligt mig och scary enligt dom andra, Kim satt nästan i mitt knä tillslut och Annelie satt och tittade mellan fingrarna. Det måste ju vara nåt fel på mig som bara tycker att skräckfilmer blir komiska. När alla sitter och biter på naglarna så biter jag ihop för att inte börja skratta, eller så somnar jag för att det inte händer nåt.  

Förresten. Annelie har en hund. Annelie har också en katt. Katter är inte djur, dom är...demoner och jag tål dom inte i dubbel bemärkelse. Problemet är att Annelies katt är söt och det går inte att låta bli att vara upp i den, sen att man kliar bort halva ögonen och blir förkyld i ett halvår efteråt får man stå ut med. Grannens katt är också rätt söt för han verkar älska att jävlas och det är askul. Han ligger under buskarna här utanför och retar upp våran hund så ofta han kan, går en meter ifrån saaaaaaaaaaakta som fan och ibland står han och kikar in genom våran balkongdörr när hunden står på insidan. Grannens katt är som jag.

Kvällens topp 6 googlesökningar efter livliga diskussioner hemma hos Annelie:
1. John Mayer
2. Husvärdering
3. Harmynt
4. Harmynta
5. Harklyka
6. Joaquin Phoenix

Sammanfattningsvis kan man väl säga att jag har gjort allt annat än det jag egentligen borde ha gjort idag. Fast det jag egentligen skulle ha gjort kan jag göra nån annan dag. Som vanligt det!

Franzénskolan

Det var en gång en helt vanlig bildlektion på Franzénskolan för hundra år sedan där alla gjorde det dom skulle. Bland annat så satt jag och Amanda och spelade gitarr och Jonas hittade en uppstoppad fågel i en påse..

Jonas: Ååh fyfan! Kolla fågeln!
jag: Nämen sluta, det är väl inte en fågel?
Jonas: Jo, kolla!
Amanda: Vadå?
Jonas: Det är en jävla fågel!
Amanda: Jamen jaa!
Jonas: Ååh va äckligt!! Fan denhär måste jag rita med! Kolla!
jag: Nej fyfaan!
Jonas: Denhär ska jag gå och rita med!
Amanda: Vart fan är huvudet?
Jonas: Jag ska gå och rita med den! Lukta på den!!
jag: Neeejtack! Jag tror vi klarar oss! Men Jonas, den ska ligga i påsen!
Amanda: Jamen vart är huvudet?
Jonas: ÅHH! Kolla här är ju en till! Det är ju fan ett fågelkollo!
Amanda: Är det du som har gjort det?
Jonas: Njae, dendär har jag mosat lite och dragit av huvudet..men inget mer.
Amanda: Vad är det röda? Är det där färg eller?
Jonas: Vet inte..
jag: Är det du som har stuckit penslarna i den?
Jonas: Ja, en av dom. 
jag: Fick ni göra det eller?
Jonas: Den var ju död redan.

Bra Jonas, skönt att höra att den redan va död.




RSS 2.0