Kappvändning efter vind!

Jennie: Alltså, Apple svarar inte! Jag blir så jävla less!!!!
(tystnad)
Jennie: Elleeer..skickade jag ens nåt mail?
Jag: Nej?
Jennie: Hahah nähä! Nämen då är jag inte lika less längre!

Surprises

Igår fick jag mig några överraskningar, en del helt skruvade och sådär så att man inte vet vafan man ska säga men dom flesta riktigt bra! Ikväll kommer Jennie hit från Enköping till exempel, hon ringde igår och frågade om jag kan hämta henne på stationen ikväll och "sjääääälvklart kan jag göra det" sa jag! Inte förrän några timmar senare slog det mig att vi inte har nån bil eftersom den är på verkstad för tillfället, men det är väl lugnt om jag hämtar dig på sparkcykel?? Jag är rätt snabb på att köra sånna, särskilt i uppförsbackar!
 
När vi ändå är inne på det där med dåligt minne så kan jag ju berätta att jag storhandlade igår och gick in genom dörrarna på affären med en lång handlingslista i handen, la två gurkor i vagnen och sen var listan borta. HELT jävla borta. Den fanns INGENSTANS och jag fick handla på måfå vilket såhär i efterhand innebär att jag måste tillbaks igen eftersom jag glömde hälften av det vi skulle ha! Jag blir så lessssssssssssssssss.....
 
Well, nu ska jag göra ett ryck här hemma och försöka få ut så mycket som möjligt av denna lediga dag..kanske hinner jag till och med flytta mig från sängen till soffan, man vet aldrig!

Söndagsgodis!

 
Senaste månadens mest spelade låt här hemma, skönt att man inte bor i lägenhet längre......

RSS 2.0