Nästa problem

Jag har precis överlevt ett zumbapass, andra passet på en vecka till och med. Från att ha varit väldigt skeptisk så har jag gått till att bara vara aningen skeptisk tack vare att det var lite mindre folk där idag. Förra veckan var ju dock värre, det var helt knökfullt i danssalen och nåt svängrum var det ju inte tal om. Jag hamnade bredvid en tjockis med noll koll på varken kroppsdelar eller takt i låtarna som klappade till mig 150 gånger i minuten, alla dansade åt olika håll hela tiden och ingen hade koll på nånting. Sen gjorde jag ju misstaget att stanna upp en stund och titta på alla medelålders kvinnor mitt bland alla som skakade höfterna till "sexy and I know it" och helt plötsligt började jag skratta sådär som jag är så bra på (fel plats, fel tillfälle). Som tur var så var jag inte ensam om det och jag gick faktiskt ut därifrån när jag kände att det fanns en risk att golvet skulle ramla ner en våning...

Och bara det var ju ett äventyr förresten, att ta sig ut därifrån alltså. Det kändes som ett tv-spel som gick ut på att springa under folks armar och undvika att bli träffad, man fick springa två meter, stanna, springa en meter, stanna, springa fem meter, stanna och ja..Från det ena till det andra,  jag var ju ganska snäll mot Robban igår känner jag, men sen slog det mig att han är irriterande lik en (riktig) kändis i den där videon. Så vips, här har vi alltså nästa problem:


Hammeee

Det finns ett band i detta universum som irriterar mig så fullständigt att det får mig att önska att jag antingen var döv eller medvetslös varenda gång som spelas på radion eller nån drar igång dom på spotify och det bandet är Takida. Jag kan väl sträcka mig till att säga att låtarna i sig kanske är hyfsat okej men Robert the singer låter ju för det första som att han ska skita på sig hela tiden och för det andra som att han ska somna av tristess och ramla ihop i en hög medan han sjunger och det är ju sådär lagom störande. En gång stod jag bredvid honom i kön på donken i Birsta och hade god lust att hoppa på honom men tyvärr så vet man ju bättre än så och nu mina damer och herrar så ska jag faktiskt erkänna en sak: I låten som karljäveln har gjort till hamiltonfilmen så låter han ju faktiskt riktigt bra. Jag har lyssnat på den i rent terapisyfte under senaste veckorna för att försöka vänja mig vid honom och jag känner att den tar sig, kors i taket osv!

Alltså så kan vi då göra en snabb uträkning och inse att han sjunger åt helvete när han är med takida och bra när han är för sig själv. Dock så är det ju svårt att säga nåt om vad som är orsaken till det meeeen jag har ju en teori och den har att göra med att dom kommer från Ånge. Alla vet ju hur bra saker och ting fungarar där (postterminalen bland annat för att ta ett fint exempel) och då borde ju segheten och skitnödigheten i låtarna kunna bero på att dom hör hemma där. Vissa borde inte få göra musik. För nån dag sedan så råkade jag till exempel se en kille som stod och sjöng i tv tillsammans med två snubbar som spelade cello och trumpet vilket jag ångrar. Han sjöng i falsett genom hela jävla låten och som om inte det vore nog så gick texten i refrängen: "I was born to be your sockerbagare"??????? Dååå räckte det jävlar i mig inte med att vara döv eller medvetslös utan kändes snarare som att det kunde ha varit bra med en kombination av båda. Nu hade det ju varit roligt att lägga upp den svindåliga låten, men vi tar väl den bättre bara för att det är..onsdag!





2012

Ja visst ja, jag har ju en blogg osv! Jag har haft en del för mig på sista tiden och att kludda ner nåt här är ju då inte direkt prio ett och än mindre att läsa andras bloggar vilket jag har lagt ner totalt. Jag har ju inte ens skrivit när jag väl har skrivit slår det mig nu utan mest bara slängt upp grejer från youtube, meeen nu är jag i alla fall back on track för några sekunder. Har gjort den absolut sista tentan på psykologikursen nu och på måndag tar vi tag i juridiken, kul i alla fall att man hann andas i två dagar!

Annars då? Igår skulle jag ut snabbt som fan genom porten och ta mig till bilen som stod parkerad precis utanför rutiga och sedan åka iväg. Steg ett och två i denna plan gick ju fint, ut genom porten och till bilen kom jag men inte så mycket längre än så för 20cm framför stod det en bil lite fint sådär och 30cm bakom stod en annan biljävel parkerad. Steg tre i min plan (att åka iväg) ersattes snabbt av något annat (svordomar och diverse symtom på ett kommande vredesutbrott). Stod och stirrade på det hela medan jag kände hur min kärlek till alla fantastiska idioter i denna stad som inte kan köra bil och än mindre parkera bara växte och växte och MITT I ALLT så börjar kyrkans klockspel att spela "nu tändas tusen juleljus"?!?!?! Det kändes ju som att det var precis vad jag behövde, falskt var det också och varför i helvete spelas det jullåtar i januari? Skärpning Gud or I will have to write you another letter!!!

Igårkväll fick jag besök av Danne och vi började se en film på fyyyran som handlade om en snubbe som kunde resa i tiden. Det låter ju kanske som en enkel story när man bara läser det sådär men alltså, så mycket förvirring som vi upplevde under dessa 2 timmar eller vad det nu var har jag nog aldrig varit med om förr! Ungefär såhär lät det i mitt vardagsrum under hela filmen: "Om han inte hade fötts så hade han ju..försvunnit" "Alltså hur fan blir det här?!" "Om han hade dött i framtiden så försvinner han ju inte nu?" "Näee, men om han dör NU så kommer han ju försvinna i framtiden" "Om vi dör kommer vi också att försvinna" osv! David trodde att vi hade ätit nån form av svamp och det var ju nästan så att man började undra själv. Kändes som att vi var uppe och flög lite väl högt ibland och på tal om att flyga:


grej från youtube och så vidare plus!

RSS 2.0