=))))))))

 

Important information!!

Här stod jag i köket och stekte pannkakor som självaste Pippi Långstrump när det plötsligt slog mig att jag faktiskt har ett väldigt viktigt uppdrag. Innan jag går in på vad det är så måste jag börja med att förklara ett och annat!

Bland det värsta som finns är när folk räknar tiden som dom har varit tillsammans med sin karl eller brutta eller vad det nu må vara. "1 månad med min älskling idag och fler ska det bli, pusspuss äääääälskar dig pluttinuttinuttpluttgull<3333" och liknande efterblivna statusuppdateringar kan driva mig till vansinne och det vet jag att jag inte är ensam om.
 
Synonymer.se är en bra hemsida när man behöver synonymer till ord, eftersom det dock inte finns någon motsvarighet för hela meningar så får jag väl som vanligt rycka in och bidra med min intelligens. Här kommer några exempel på meningar som utan problem kan ersätta den typen av uppdateringar för lite variation eftersom det är precis såhär man kan tolka det som att folket EGENTLIGEN menar:

1. "Idag har jag och min älskling stått ut med varandra i 1 månad och fler månader tänkte jag försöka stå ut. Skriv gärna grattis så jag kan känna mig duktig utan att fundera på om det bara är jag som tycker att jag är det!"

2. "1 månad med min älskling idag, fattar inte vart tiden tar vägen alltså! Ju fler likes från folk som vet om det desto bättre (och framför allt starkare) tror jag att vårt förhållande kommer att bli!"

3. "1 månad med min älsklig idag och fler ska det bli! Trots att ni redan vet att jag inte är singel så vill jag bara markera det en gång till så att alla ni två som eventuellt har missat det kan sluta dregla."

4. "Idag har jag och min älskling varit tillsammans i en månad!! Eftersom världen kretsar kring oss och folk inte har nåt viktigare att lägga på minnet så tänkte jag bidra med nåt oviktigt. Som folk kan lägga på minnet alltså."

5. "Idag är det 1 månad sedan jag och min älskling blev tillsammans. Jag har alltså lyckats hitta någon som vill ha mig och nu måste jag se till så att alla ser vem det är!!!"

Är det inte ganska uppenbart vad det hela handlar om?? För det första så kan man väl se att dendär typen av uppdateringar har en tendens att dyka upp hos folk som har ett såntdär fint bekräftelseberoende och uppdaterar om en massa intressanta saker flera gånger per dag sooom "Snart gymmet, först äta äpple" eller "Vaknade, klev upp med höger fot först" osv. För det andra är det ju rätt fult att man ens bestämmer ett datum när man blir tillsammans, själv kan jag ju känna att det är så jävla mycket bättre att inte bry sig! För det krävs ju inte direkt någon vetenskaplig forskning för att man ska fatta vilka förhållanden som håller längst av dom som lämnar ut sig fullständigt och dom som håller saker och ting för sig själva. Åter till mitt väldigt viktiga uppdrag då i alla fall, det var helt enkelt att informera om att datumfixerings-VM måste upphöra ögonanböj innan jag hackar mig in med ishacka och stänger ner facebook för all framtid!

Letter to God part 2

Hejpåre Gud!

Jag hyr en parkering av dig bakom ett av dina hus (församlingsgården) för att slippa frysa ihjäl i bilen under denna årstid som jag antar att du har skapat för att få ha lite roligt åt folk som halkar, kör fast i snön, skottar ryggarna av sig och annat trevligt. Nu är det bara så att folk verkar ha väldigt svårt att fatta vad "förhyrd" betyder för det är så många som parkerar fel att jag på allvar blir orolig för mänsklighetens framtid. Nu undrar du säkert hur det hänger ihop och det ska jag förklara på en gång så vi har det ur världen.

Det började med att en mindre intelligent varelse med ful bil parkerade på min parkering och det förstår man ju, det fanns ju bara typ 75 andra lediga platser. Jag fick hur som helst inte tag på ägaren så jag skrev en arg lapp och fick parkera åt pipsvängen, utan motorvärmare. Sedan fotsatte det på ungefär samma sätt tre gånger till och förra veckan så dök en femte bil upp. Då kokade jag, parkerade in den och kände mest bara för att slå ihjäl nån. Här har vi alltså problemet, om folk ska fortsätta vara såhär efterblivna så kommer jag tydligen att ha ihjäl dom  = mänsklighetens framtid är hotad och det är ju på nåt sätt ändå ditt ansvar tycker jag!

Övriga tankar:
1: Vet egentligen inte varför jag ska behöva förklara det här för dig såhär i efterhand, du ska ju tydligen "se allt".
2: Jag är sjukt besviken på din insats som parkeringsvakt
3: När det gäller den där femte bilen så var jag på väg att dra ut motorvärmarsladden också men precis då ringde pappa och sa att det var nån 65-årig gubbe som ägde bilen. Och vad händer dårå, JO då kan jag inte vara arg längre?? Vafan är det för jävla funktion som man har installerad i hjärnbasen egentligen!!?
 
Fantastiskt stor lucka <3

RSS 2.0