wake meeeee up!

Alltsåååå jag har varit så brutalt trött på senaste tiden att jag på allvar börjar undra om det svävar nåt efterblivet ufo eller nåt ovanför huvudet på mig som konstant suger upp energi med nån hemmagjord ful dammsugare! Nu har jag ju hunden som jag måste ut med och man går ju i alla fall över en mil varje dag och nu är det ju seviiinkul när man typ släpar sig runt och håller på att somna stående. Järnbrist kan man ju ha men det har jag kollat upp och det var helt normala värden och allt vad det heter. Stormade hälsokosten idag och köpte d-vitamintillskott som verkar vara nyanya superkuren mot typ..allt och lite till! Läste en massa om det igår och nu undrar jag väl mest bara varför ingen har kastat ett paket med sånthär i huvudet på mig förut eller åtminstone kunna kläckt ur sig att det är jävligt bra att trycka i sig!

Som ett resultat av denna fantastiska trötthet så försökte jag i alla fall sova i typ tre sekunder på eftermiddagen idag men såklart så dundrade estetprogrammet förbi och bankade i en massa trummor och vrålade precis just då. Är det nåt man får vara beredd på när man bor mitt i smeten så är det att bli väckt av paradorkestern cirka 478 gånger per år och sen utöver det estetprogrammet två gånger per år (när dom är på väg till sjöslaget och när dom är på väg till danstävlingen) och nån gång nu och då en hästjävel med vagn. Ett plus är ju dock att man kan se precis allt som händer från ballen, allt ifrån karlar som gör helikoptern till snygga poliser som griper folk! 

Ja det var ju tydlligen dags för sjöslaget idag då och det hade jag missat totalt. Jag och Anna tog en fika på rutigas uteservering och satt och lyssnade på allt oväsen från kanalen. Det är ju typ så att man vill grina och göra om hela studentiden igen och igen och igen och igen och liiiite därför gick vi inte dit utan höll oss på avstånd, men det ryckte ju lite i studentnerven i vilket fall som helst och det närmsta man kan komma är väl examen från miun om ett år, hej och hå! Annars då? Jotack, fastnade i en lång jävla bilkö på E4an ovanför coop nu på eftermiddagen och fattade absolut ingenting. Från där jag stod så såg det ut som att det var en långtradare som hade krockat med en bil med husvagn men det hände bannemig ingenting på stört länge så tillslut svängde jag runt och körde tillbaks åt andra hållet. Visade sig hur som helst att det var en olycka som hade orsakat bilkön och att det dessutom var en lastbil som hade krockat med en bil i själva bilkön.........fint osv!

pellemobbe!

"Det är äpplen och det är lök och det är morötter och det eeee selleri och det är bladpersilja och det är hallonbåtar, jesus kristus och det är andra sorters kakor!! Det här blir bra!"
- Per Morberg<33333333333333333333333333

Tjena tjena tjena!

Deaaaar goood! Jag har nog tamefan varit sämst i denhär lägenheten på att blogga på senaste tiden, så mycket kan jag ju säga utan att behöva tänka efter mer än nån sekund eller sju och dessutom utan att ljuga vilket alltid är ett plus. Efter en svår och väldigt krävande ekvation för personalen i hjärnbasen så kan vi ju då dra slutsatsen att Mio bloggar oftare än mig och det kan ju tyckas lite konstigt eftersom det är en hund men så illa är det alltså tydligen! Jag pendlar mellan att tycka att det är heeeelt ute att blogga och att det är okååå så länge det absolut inte på någon punkt innefattar någon som helst form av seriös dagens outfit eller typ tre-fyra rader om vilken sorts kaffe man valde till kakjäveln som man bakat och lagt ut receptet till med tillhörande konstnärligt vinklad bild på valfri mormor i ett försök att leka kulturell hipster! För då somnar i alla fall jag, vet inte hur det är med er andra..ni kanske har utvecklat nån form av immunitet eller nåt men det där är bannemig något som smittar en med multiresistenta bakterier så klarar ni av såntdär så är jag rädd för att jag måste placera er i zombiefacket DIRR!

Idag har jag i alla fall klivit på sommarlov (mer bildligt talat än bokstavligt, ring mig gärna om möjligheten dyker upp dock) tills jobbperioden drar igång som jag visserligen inleder med två lediga dagar men ändå. Förra helgen hade vi en riktigt rolig utekväll jag och mina b-rudar, brorsa har tagit studenten och flyttat hem, Hanna J har precis vunnit big brother och det var hon jävligt värd som har varit ärlig rakt igenom och dessutom verkar vara en bra person med hjärtat på rätt ställe! Igår mynnade min irritation över pensionärer i trafiken ut i att jag la mig på tutan, svor irriterad som ett åskmoln och körde om i hela 30 km/h vilket räckte gott och väl för att komma om och till och med kändes som att det gick seviiinfort efter att ha kört i 20 CENTIMETER i timmen genom hela jävla centrum.............

För det kan man ju ge sig fan på, ska man nånstans och hamnar bakom nåt mähä som man där och då kan tillskriva alla möjliga sjukdomar och saknade komponenter i området ovanför halsen så ska dom GARANTERAT till samma jävla ställe som man själv ska och då går det dessutom aldrig, hör ni det, AAAAALDRIG att köra om!!! "What goes around comes around" kan man ju tänka då och ja..fast näe! Nog för att det gäller för mycket men inte ska ni tro att jag följer efter folk när jag ligger före dom (det gör jag endast när jag kör efter) och dessutom kör sakta endast för att det skulle kunna slå tillbaka på mig inte inte inteee! Hur som helst, jag brukar försöka hålla mig lugn vilket iof är en definitionsfråga, men dendär karln var inte lastgammal = förmodligen ingen risk för hjärtattack och bromsar man när det blir grönt så får man nog fan skylla sig själv om man blir omkörd tillslut! Så nu har jag fått ur mig lite agg över det där och ni har fått er en liten update, win-win!


Okulturell bild utan pensionärer!

RSS 2.0