Trettiondenovember

Jaha då var det fredag igen då!? Jag tycker bannemig att det känns som att det inte är nåt annat än helg nu för tiden...fattar inte vart veckorna tar vägen och nu låter det som att det vore nåt negativt men det är det inteee såklart, fredagkvällar är ju bland det bästa som finns med Andreas Carlssons snyggface på tv i hela 1,5 timme! Sen att det bara verkar finnas tre filmer i hela jävla världen som får visas (Notting hill, Kärleken checkar in & Bridget Jones dagbok) är ju en annan sak..........
 
Igår var jag och Annelie bort till Ronja en sväng eftersom hon fyllde år. I utbyte mot presenter så fick vi fika, ett rätt bra byte ändå måste jag säga och det var himla trevligt att träffa hennes family! Kevin var på hugget som vanligt och det verkade inte finnas nåt stopp i lillmagen och efter en del tjat efter ännu mer götta så fick det vara nog!
 
Kevin: Jag vill ha meeeeeeeeeeeer!!
Ronja: Nej!! Man blir TJOCK..och SJUK!!
 
Haha ja herregud, man kan ju inte göra annat än tycka om na och hoppas på att man blir en lika köng förälder själv! ❤

Det sociala tv-tittandet!

Mamma och jag tittar på norra europas mest pinsamma tv-program (bonde söker fru) på varsitt håll med telefonerna i högsta hugg...
 
jag: Äre nåt jävla skämt eller????
mamma: Han med flätan?
jag: Allihopa, han med tänderna åt alla håll tex.....och liksom liksom liksom
mamma: Jomen visst!
jag: Gahhhhh...
mamma: För helvete
jag: Herre gud........
mamma: Ja....han valde rätt
jag: Japp!
mamma: Åh herreguuuuuuud......

Hottie at the gym!

Idag har jag varit fantastiskt produktiv! Jag har bland annat ofrivilligt lyssnat på halv- till helstörande panfjöltsindianmusik från torget, tvättat bilen (utomhus i slutet av november måste ju ändå vara nåt form av personligt rekord), städat, tvättat, spenderat 2200 spänn på apoteket, diskat, walkat the dog X5, jobbat, varit på utlandsresa i solariet, storhandlat och tränat.
 
När det gäller det sista där så var det jag och Fredde som körde ett ben/axelpass på spegeln efter middagen. Det var bara vi och fyra andra där varav en kille som har uppenbarat sig där förr men som jag inte hade sett på ett tag. Jag har ingen jävla aning om vem han är men han är störande snygg bokstavligt talat, jag kan fan inte träna riktigt när han är där för all min koncentration förflyttar sig liksom på nåt väldigt mystiskt sätt sig till hans muskler.......
 
Nu har vi två alternativ här som jag ser det, antingen så gifter han sig med mig så vi kan träna lyckliga tillsammans i alla våra dar utan att jag behöver fundera på vem han är eller så gifter jag mig med han.

15:30 in the stairwell

tant: Men kaaan du förstå att det är så mörkt ute?!
jag: Ja nu känns det som att det blir kväll fort!
tant: Ja jag fattar inte, klockan är ju bara elva nånting..
jag: Ehhh..aaaaaaa...
tant: Men det är väl för att vi inte har nån snö antar jag....
 
Yes.

Gammal kärlek rostar aldrig

Ja jävlar, jag säger då det! Till och med snygg med ena ögat krockskadat alltså, what a man!
 
(Stulen bild såklart även om han faktiskt bodde här ett tag enligt mitt brevinkast och till brevbärarens stora förvirring, man kan ju hoppas på att han stämmer mig eller nåt så jag kan erbjuda mig att jobba av straffet som personlig slav).

Dagens ros

Idag tänkte jag att jag skulle vara en lite duktigare hundägare än vanligt och träna Mio lite extra. Åkte upp på myran och parkerade vid fotbollsplanerna, det stod bara en bil till där och vovvar tränar man ju som bäst i lugn och ro så det var ju optimalt tänkte jag meeeen hann väl inte mer än kliva ur bilen innan jag såg att det stod nåt pucko mitt på fotbollsplanen och övade på flugfiske..........
 
För att förklara det hela lite mer men ändå hålla det enkelt så kan man väl lite kort säga att en vallhund som älskar att springa efter bollar och annat som kastas inte direkt håller sig lugn när nån står och kastar med ett fiskespö heller. Detta innebar ju då att Mio var fast besluten om att ta sig dit och bidra med sina oändliga kunskaper om först och främst jävligt nördiga hobbies i största allmänhet men speciellt då flugor och fiskar, det gick inte att få honom att koncentrera sig på nånting över huvud taget vilket var preciiiiiiiiiiiiiiiiis vad jag ville!
 
Släpade med mig hundskrället ut på flygfältet istället och tänkte att jag kunde gå runt där tills flugfiskaren hade åkt hem. Och det var ju en asbra idé för han stod ju bara och kastade i typ 1,5 timme till. Jag kunde inte gå till bilen och åka nån annanstans för då var jag tvungen att gå förbi honom så där gick jag fram och tillbaks på flygfältet och såg svingla ut! Dagens ros vill jag med andra ord ge till praktarslet som tyckte att det kunde vara bra att öva på flugfiske mitt på dagen en helt vanlig jävla måndag i november på det mest logiska stället i hela världen vilket då alltså är en fotbollsplan som vi alla vet som oftast är fulla av vatten, fiskjävlar och allt annat som hör havet till! HUR JÄVLA MYCKET KAN DE VARA ATT ÖVA PÅ EGENTLIGEN!?!??

Bra nå så jävulskt!!!


As simple as that


666

Under denhär inveckan har jag medvetet undvikit att gå på föreläsningar (förutom kriminalvårdens) för att jag har upptäckt under domhär åren att det inte ger mig så överdrivet mycket, jag ooooooorkar helt enkelt inte lyssna på folk som babblar oavbrutet i flera timmar! Många gånger är det sånt man redan läst som dom bara upprepar = slöseri med tid och det kanske är därför det har hänt förut att jag somnat både en och två och tre gånger....

Det absolut värsta är ju när det är nån seg och flummig jävel som ska stå och prata. När dom inleder precis ALLT dom säger med "ehhhhhh" så tappar jag tålamodet efter typ en minut och känner för att avsluta meningarna åt dom som föreläser så att dom blir klara nån jävla gång. Sen om folk ställer dumma frågor efteråt som gör att det drar ut ännu mer på tiden så vill man ju bara spränga hela stället i luften.

Hur som helst, imorse vaknade jag klockan 5 för att det blåste som satan ute, och som vanligt då så låter det som att det sitter nån idiot på min balkong som konstant blåser i en flaska så att somna om var ju inte aktuellt. Jag var seeeviiiintrött på examinationen och ville bara bli klar så jag kunde gå hem och sova. Våran grupp satt ute i fiket och det gick ju finfint men alla som var där i övrigt hade ju kunna fått försvinna ögonaböj. Jag hade nog fan djävulshorn i pannan tror jag, droppen var när det stod nån brud och visade stretchövningar, nån annan som hoppade runt som nån apa och tre meter från henne stod det en snubbe med nån jävla kjol, barfotaskor, tygpåse och dreads.............Då skrek jag högt inombords att dom borde ta sin jävla nycirkus till nån annan världsdel!!

RSS 2.0