Goddagens

Jag förstår varför dom har valt att ha radiotjänst i Kiruna. Det är ingen som orkar åka ända upp dit och sabotera, något som jag inte hade tvekat en sekund över att göra om dom hade hållit till nånstans dit man skulle kunna ta sig utan att lifta med tomten och hans renar. Inkompetens måste ju vara ett krav för att få jobba där, idag gick dom om både hemköp och comhem med hästlängder...Det spelar tydligen ingen roll hur många gånger man ringer och hur många olika människor man får prata med, ingenting verkar gå in. A-U-T-O-G-I-R-O har aldrig varit och kommer aldrig att bli samma som F-A-K-T-U-R-A I B-R-E-V-L-Å-D-A-N.


The tourist

Jag vet inte vad det var i maten vi åt till middag men allt blev helt plötsligt hysteriskt roligt här på kvällskvisten i väntan på bion. Mycket av underhållningen stod gamla bilder och photoshop för men youtube hade också en stor del i det hela. Phil Collins må vara jävligt bra men hans musikvideor alltså...säkerligen jättehäftiga där på 80-talet nån gång men nu är dom ju som sketcher hämtade ur vilket humorprogram som helst.

Filmen var i alla fall bland det bästa jag sett på länge. Med snyggdeppan och Jolie kanske det inte kan bli så mycket annat än bra men. Mediaskadad som jag är så brukar jag alltid fastna för produktplaceringar och irritera mig på både det ena och det andra men jag glömde ALLT. Den kändes så genomtänkt, precis så psykologisk och stressande som det ska vara. Jag hade en puls som var värre än värst halva filmen igenom. Jävligt snyggt gjort!


PhilleColle!

Ja igårkväll firade vi alltså Robin. Det hela började med fika och paketöppning som sedan övergick till fest med charader och annat fint. Ja må han leva sjöngs självklart, det blev visserligen bara en vers och alla tog varsin tonart så det lät förjävligt men det är ju tanken som räknas. Charaderna måste man ju ändå säga att jag och Nina var rätt haj på, matchen slutade lika i alla fall.


Nere på krogen var det vääääldigt mycket folk och bra drag. Robin, Sandra och jag var på hugget hela kvällen och jag träffade en massa människor som jag inte hade träffat på länge vilket var trevligt värre. Efter lite käk så bestämde alla utom jag att det skulle vara efterfest hemma hos mig. Inte för att det gör mig nåt men nu har grannens pulka hamnat här inne tre gånger...Denhär gången var det Adam som fick lämna tillbaks den. När jag skickade hem sista gästen från vår lilla efterfest så gick han ut genom dörren med orden: "Jag ska fan ringa dig på chans till romans, tro mig! Vänta bara, du kommer få ett samtal!" Ska bli mycket roligt att se om han gör slag i saken!


Idag var det självklart vinterstudion som gällde först och främst, det är ju en tradition nu mer, men lite senare ska jag och Anna käka middag och sen ska vi på bioooo, självklart för att fira att Phil Collins fyller år idag. Grattis!


De senilas riksförbund

Är hemma hos mamma och pappa på monstermiddag i form av tacos. Det tog mig bara cirka 20 år att komma på hur man ska skära en gurka i små små bitar utan att det blir kaos och allt bara ramlar isär. Känns skönt. Pappa har bestämt sig för att det är kört i handbollen så därför får man inte se matchen här uppe i vardagsrummet och jag orkar inte flytta på mig. Dessutom har han helt plötsligt "aldrig gillat handboll"? Andra tecknet på att minnet inte är som det är. Första tecknet kom tidigare ikväll...

mamma: Berättade jag om när jag pratade med parkeringsvakten?
pappa: Njaee..jag vet inte. Om du berättade det så har jag väl glömt det.
mamma: Ja jag kan ju berätta igen då i så fall eftersom jag har glömt om jag har berättat det.


Grattis Robin 20 år!

Idag fyller Robin år. Det firar vi först och främst med en jättefin bild från 80-talsfesten förra året, sen med ett citat från en annan fest och sist men inte minst med en helt ny fest imorgonkväll!


Robin: Dendär låten, I've got a feeeeeeliiiing, med Black eyed peas...vad heter den?

The 90's!


Kan det bli mer 90-tal? Förmodligen, men det är i alla fall en riktig klassiker som man måste ranka högt, här har vi ju trots allt alla nittiotalsflugor i en smäll: Ett coolt bandnamn, stekiga grabbar med sliskiga frisyrer som är olyckligt kära och strör pengar omkring sig (02:32), en flashig video, kläder som inte kunde vara mer inne, häftig koreografi och sist men inte minst en Ricky Martin-touch, exempel: oh oh eh oohhh.

5 mittbenor av 5 möjliga

Teveee

Skulle kunna vara mycket bra på tv just nu om man bortser från att det inte är det. Alltså...Sveriges värsta bilförare. Jag förstår verkligen inte!? HUUUR är det ens möjligt att dom har fått körkort från första början? Och är det inte så att man borde bli bättre ju mer man kör? Isåfall vill man ju inte ens veta hur dom körde från början, dom lär ju knappast ha varit jätteduktiga innan och helt plötsligt blivit såhär dåliga????

Om man inte kan lägga i backen, inte vet vad en enda vägskylt betyder och dessutom inte kan skillnaden på höger och vänster så borde man ju inte ens få gå utanför dörren i stort sett. Där kan vi ju visserligen göra ett undantag för Anna. Även fast hon har kört i diket, inte kan dedär med left and right, får punktering och hittar på sina egna trafikregler så kör hon ju automat så det är aldrig några problem med att backa så länge hon lägger ur handbromsen vilket sker förhållandevis ofta ändå, skulle nog säga 4 gånger av 10 i alla fall. Jaja, lite roligt är det ju det här programmet i alla fall men egentligen vill man ju bara gömma sig bakom soffan och sitta kvar där.


Anna + punktering

Spelhålaaa

Idag har det varit VM i rita-gissa-vinn och kortspel i form av plump här hemma. Säga vad man vill men Linnéa var den som hade mest klurigheter för sig ikväll och man kan inte alltid lita på att det hon ritar stämmer med verkligheten vilket vi fick bevis på ett antal gånger. Exempelvis så ritade hon en nunna och ett stort hus med en massa folk runt omkring vilket skulle låtsas vara "Mecka". Huset var inget hus, det var dendär stenen eller vad det nu är som dom kutar runt och som vi efter lite research kunde komma fram till heter Kaaba. En annan omgång så ritade hon nånting som såg ut som en kartong och jag gissade väl på ungefär allt jag kunde komma på innan jag kom fram till att det var en tv:

jag: Du skulle ju ha ritat en platt!
Linnéa: Det är ju lättare med en stationär!
Amanda: Hahah en STATIONÄR??
Linnéa: Jag skäääämtade!
Alla i en finfin kör: HAHAHAHAHAHAHA NÄEEE!

Sen kom det en lång förklaring som ingen trodde på, inte ens hennes egen karl så ni förstår ju......Vårat lag förlorade i alla fall och det var som om jag kände på mig att det skulle gå sisådär så jag började kvällen med att slänga en glasskål i golvet det första jag gjorde så jag slapp göra det sen. För övrigt så kom jag så jävla sist man kan komma i kortspelsdelen också, så nu vet alla det!


Händbåll

Nu är det dags! Gruppfinal alltså mellan Danmark och Sverige, spännande spännande och egentligen totalt oviktigt resultatmässigt meeen om inte annat så är det ju alltid bra för manligheten med en vinst. Deras manlighet alltså. Min är det inga problem med. Oscar Carlén och Kim Andersson tar sina knän och händer och hoppar ur bild, tyvärr kunde jag inte hoppa in till allas besvikelse för jag hade planerat sen länge att jag skulle titta på halv åtta hos mig. Och hur hungrig blir man inte av att kolla på det programmet då för övrigt? Man kan i princip vara hur mätt som helst och ändå sitter man och gnäller över hur gott allt ser ut. Sen bestämmer man sig för att man ska göra alla domdär finfina maträtterna nån dag när man har tid men det slutar alltid med att man aldrig har tid och då blir det alltså inte gjort.

Handbollen var det ja. Sverige vann ju nationalsångs-VM till att börja med vilket innebär 0-1 redan från början. Ska inte danskarna låtsas vara på hemmaplan? Taiiiirååå! Sen så har svenskarna 15 snygga spelare mot danskarnas ynka treee och om man ska ta hänsyn till språken så vinner ju Sverige den matchen också med en tia mot Danmarks självklara nolla. Sen då? Tycker mig också se aningen fler gula tröjor på läktaren jämfört med dom röda, bara det är ju värt 100. Antalet veklingar blir ju 18 i det danska laget och noll i det svenska men det vänder man ju på så det blir 18 poäng till Sverige. Dom har mötts över 200 gånger tidigare, förhoppningsvis har spelarna bytts ut allt eftersom men det jag skulle komma till var att Sverige har vunnit 119 av dom matcherna och Danmark bara 71. Om jag har räknat rätt så kommer denhär matchen alltså att sluta 74-263 till Sverige vilket är ett ganska normalt handbollsresultat. Man har ju ändå haft Ann-Britt i matte.


RasseSebbe

Har nyss varit och tränat. Hon som leder det här passet har i vanliga fall valt bra musik men ibland smyger det sig in nån liten jobbig jävel till låt som man måste piiiina sig igenom och dessutom stå ut med under hela terminen. Rasmus Seebach - natteravn är en sån. Idag lyckades jag dock för första gången av alla miljoner gånger HÖRA ordet natteravn i texten. Det är ju bra. Danskjävel.

(Här skulle det egentligen ha varit en bild på Rasmus men jag vill fan inte ha den här)

NÄÄÄ. Man ska inte vara taskig och allt vad det heter men om vi hänger ut lite andra människor när vi ändå håller på då? Vi har ju alltid Alexander Rybak nära till hands, personalen på hemköp samt ALLA som håller för långa tacktal på guldbaggegalan vilket innebär cirka 90 procent av dom som lyckas vinna en såndär bagge som man gärna vill ha framme hemma eftersom den är så FIIIN.


tiiimet

Idag har jag varit på håcki igen. Teamet - HKH var det som stod på dagordningen och jag och Anna valde våra platser med omsorg för att slippa den fantastiskt jobbiga ungen som inte höll käft en sekund sist vi var där. Tyvärr så hördes han över hela ishallen i vilket fall som helst och det låter ju hemskt men jag skulle lätt byta bort honom mot en ful jävla bergsget om jag råkade vara förälder till honom. Han kommenterar precis ALLT som händer på isen med ett tonläge som är det värsta jag någonsin hört och han upprepar gärna allt som hörs på läktaren också. "PAPPAAAA, HÖRDE DU ATT DET BLEV MISCONDUCT?!!? NU KOMMER HAN FÅ BÖTA TVÅÅÅHUNDRAAAA KRONOR!!!"

Teamet förlorade matchen och det var väl inte så konstigt eftersom dom ägnade sig mer åt brottning, konståkning och fäktning än nånting annat. Dåligt med skott var det också, träningsvärk i partyarmarna grabbar? I övrigt så gick mycket tid åt till att glida runt på mage och rygg också, en sport som jag inte riktigt har nåt bra namn på än. Nog för att karlar gillar att ligga, men lite mer tid på fötterna hade ju varit kul att se! I sista perioden tittade jag inte så mycket på matchen faktiskt för det satt en fantastiskt söt liten bebis nedanför oss som var mycket mer intressant.

abcdefghijklmnoö

Såg nyss att jag fyller år om 38 dagar. Jag, Daniel Craig, Jon Bon Jovi, Pugh Rogefeldt och sist men inte minst Henrik Lundqvist. Olika åldrar givetvis men samma dag. Henke och jag har firat tillsammans dom senaste 11 åren eftersom vi är lika snygga, men i år kan han inte vara med vilket bara är bra för då blir det en person mindre i toalettkön när det är kalas.


Annars då? Jaa..hockeyn igår gick väl inte så bra som den kanske borde ha gjort. Till att börja med så hann jag inte ens kliva ur bilen på parkeringen innan bilnyckeln var spårlöst försvunnen, något som Johan och dom andra grabbarna tyckte var väldigt roligt. Jag och Annelie lyckades också hamna mitt bland massa modomänniskor på läktaren men ljuset i det totala mörkret var en liten pojke som satt precis framför mig, inklämd mellan sina föräldrar i sin lilla tröja som det stod "Zetterberg" på. Han var så söt att det började rycka starkt i mammanerven.


Matchen i sig gick väl upp och ner men mest ner. Såg Marcus och Jonny när vi va på väg ut i ena periodpausen så vi vinkade lite snabbt innan vi sprang vidare. Lite senare fick jag ett sms från Marcus som undrade om jag börjat heja på luleå?? Nog för att han hade fått i sig några öl men det ska väl mycket till innan man börjar se luleåspelare på isen under en match mellan timrå och modo tycker jag. Frågade om han hamnat på fel match men han var tydligen (och högst oväntat) bara där för maten och drickat. Han la också till att han tyckte att jag såg ut som en "luleåit" och att det var därför han frågade...


Karln som satt bredvid mig ifrågasatte att Jamie Lundmark kallas för spelgeni och undrade när han isåfall tänkte bevisa att han verkligen är det. Jag hade väl inget jättebra svar på det direkt men han kom i alla fall fram till att det förmodligen kommer att ske någon gång under nästa säsong. Skönt att veta. Modoiterna i sin tur bevisade mer än en gång vad deras genomsnittliga IQ ligger på när dom inte ens klarade av att skrika "oj-oj-oj" samtidigt. Det blev broder jakob av hela skiten och total förvirring.


Efter matchen så åkte jag hem till mamma och pappa. Tänkte bara ligga i soffan tills idag i stort sett men då tyckte Anna att vi skulle ut på äventyr vilket man självklart inte tackar nej till. Vi åkte ner på coop för att Anna skulle tanka med lite godis. Där träffade vi på Amanda och Jennan som självklart huserade vid lösgodiset. Vi stod och pratade med dom en stund och vips så ramlade Linnéa och Erik också in. Vi har nu förlagt alla våra möten till coop, mer info kommer på facebook.


HELG

Nu är inveckan slut för denhär gången, sköööönt. Det är verkligen intressant att se hur jävla slut man kan bli och mitt i allt så blir ju det mesta roligt också efter ett tag eftersom man är övertrött? När ena föreläsaren kläckte ur sig "med mera" efter varannan mening idag så tänkte jag direkt på Miiiikal i ingen bor i skogen. Tack gode gud för att han inte sa det tre gånger i rad för då hade jag brutit ihop och skrattat ihjäl mig var min nästa tanke. Då gör karlfan det?!! "med mera, med mera, med mera" Ja ni kan ju gissa utgången...

Ikväll ska jag på bio, det är väl ungefär vad jag orkar med. Imorgon däremot så blir det en sväng i Birsta och sen ska vi slå oss ner och stirra på Timrå-Modo. Ska bli mycket trevligt att se timrå vinna med 4-2!


Evavava

Det här är Eva:

Det här är en av Evas bilder från igår:

Det här är Evas förklaring till bilden: "NOAKS ARK!!! Jamen ser ni inte!?!?! KRISTEN BÅT!!!? Med djurjävlar och grisar!!! VIIIIILKEN ANNAN KRISTEN BÅT FINNS DET!?!?"


wrrrrrrrrooooooooom...

Nu behöver vi aldrig mer undra varför våren går så snabbt:

Skönt.


menguuvajävlaglajaär

Idag är jag på riktigt jävla uselt cp-humör. Ingen bra idé att ens säga nåt till mig över huvud taget tror jag. Jag är helt slut i huvudet och trött som ett aaaas, sen är folk bara allmänt fula. Jävligt fula. Somnade fyra gånger på första föreläsningen imorse inborrad i jackan och halvvägs ner på golvet i stort sett, bästa jag gjort på länge och det är inte så konstigt när läraren är senil och man får genomlida samma grejer som man redan har hört två gånger innan. I natt drömde jag att både brorsan och Jennan dog och det är ju bara tisdag idag, hur fan ska det se ut på fredag?? Nästa invecka ska INGEN bo hos mig. Inte en jävla människa. Jag är en fara för alla utan hjälm.

fakkooooff

Idrottsgalan

Idag har utan tvekan varit den längsta dagen sen imorgon med en massa långa föreläsningar som jag i och för sig tog mig igenom tack vare 17 liter ramlösa och en omänskligt snygg karl som nästan flashade nivetvad när han skulle dra på sig tröjan. Bara det i sig var väl egentligen ganska påfrestande när jag tänker efter men jag väljer ändå att se det som nåt positivt...Ida och Emma slängde sig i soffan direkt när vi kom hem, själv gick jag ett steg längre och slängde mig i sängen. Somnade direkt för att sen ta mig upp efter ett tag och gå iväg och träna. Hade absolut ingen lust och det kändes mest som att jag gjorde en massa annat när jag väl kom dit för att orka vara kvar, räknade skruvar i taket och såntdär som man brukar göra ni vet.

Nu är det idrottsgalan som gäller och det var väl det jag tänkte komma till egentligen. Mestadels har jag bara en massa positivt att säga om det. Till exempel så är Wikegård jävligt rolig, spelar ingen roll vad du säger Anna. Pops är där, Robin är programledare, starke man har sagt sitt och vi har fått se en massa tabbar och en hel del snygga mål. Perfekt. MEN: mitt i allt så kommer Molly Sandén och sabbar allt!? Uschhhhh! Och sen, som om det inte vore nog, så får jag veta att det finns TVÅ Sandénare till!?!??!?!? SLUTA GENAST.


:):):):)

Har spenderat kvällen med Jennan, Felix, Ida, Amanda och Linnéa. Efter en finfin middag så bänkade vi oss framför tvn där det var solsidan och time out som gällde. Fem solar av fem till båda känner jag rent spontant! Resten av kvällen spelade vi spel och det gick ju bra för vissa och mindre bra för andra så att säga..Jag vann stort, Jennan däremot va så dålig att hon tamefan gick bakåt på spelplanen.

Nu = sova.


Where all new wonders will appear


söndaaaaaa

Vad vore söndagar utan vinterstudion på essvete? Det är ju sånt jävla skitväder ute idag så man vill slå nån, men då ser man Pops i rutan och blir kär istället och älskar hela världen. Och Hargins "HEL-VE-TEEE!!!" på värsta stockholmsdialekten kan ju göra vem som helst lycklig.


Igårkväll var det kalajs hos Ärik. Jag körde, men vid halv elva tyckte vi att det var dags att besöka nästa fest så jag, Amanda, Jennan och Linnéa begav oss till Linnéas bror på Norra kyrkooo. Där möttes vi av ett gäng halvnakna karlar som tydligen "tyckte att det var lite för varmt". Eftersom jag parkerat bilen för kvällen så kunde jag ta mig en liten drink och det blev en trevlig kväll som sen fortsatte på krogen. Där fick vi köa lagom länge innan vi kom in för det var liiiite mer än 15 pers där inne konstigt nog.


Träffade en polis när det var dags att gå hem. Annaaaa, det finns en till som är olagligt snygg och nu har vi det vi gör! Jag frågade vad han hette och det var ingen mindre än Christian jag snackade med. Vi pratade om det ena, det andra och det tredje, han sa bland annat att han hade jobbat här i stan i lite mer än ett år och att han tyckte att det var kallt igår. Mycket konstigt.


Ikväll ska jag och Jennan göra en dundermiddag och kolla på solsidan. Ida från dalarna dyker också upp om allt går som det ska, jag ska nämligen ha hotell här i en vecka framöver när det är invecka och start på pedagogik B-kursen med uppskattningsvis ungefär en miljon föreläsningar. Imorgon kommer Emma också. Nu måste jag äta nåt innan min mage säger upp sig och går hem.


Skidglasögonen uppåneeer och stekarposen på det, stockholmarna på sportlov!


Fredakvällll

Väldigt många har hört av sig och undrat vad som hände med isklumpen utanför fönstret. Är den kvar? Är den borta? Dog nån? För att lugna ner er alla lite så kan jag säga att den togs ner i lördagskväll när vi hade lite festligheter här hemma. Jennan och jag fixade biffen medan dom andra stod i vardagsrummet och tittade på, spännande spännande och det lät väl ungefär såhär nånting:


jag: hur fan ska vi göra dethär då? Du får skrika om det kommer nån och går där nere
jennan: ta den lilla delen först
jag: Vad händer om man knackar på den då? knackknackknackKRAAAASCCHHH!
jennan: Ehh..hallå där nere! DÄR KOM DEN!!

Ingen dog.

Nu ska jag äta middag med Marina, Hanna och Anna för att sedan åka och kolla på teamet. Ryktet gick ända upp till Åre att dom gjorde bort sig i tisdags, hopplöst...


vinterstudion

Längdskidåkningen idag gick faktiskt bättre än förväntat, André Pops var imponerad av vår insats och då kan ni ju tänka er! Nej okej, så överdrivet bra gick det väl inte, vi blev till och med omåkna av nån form av skolklass på säkert 25 ungar i 10-årsåldern men vi höll oss ifrån att vurpa i alla fall och bara det är ju en bedrift som heter duga. Det tog inte en kvart att få på en skida denhär gången, men säkerligen fem minuter i alla fall. Vi bygger kanske inga muskler på själva skidåkningen men hur som helst så fick vi ju skratta så det räcker för en vecka framöver och det är ju bra träning för magen har jag hört!


Jennan + barn som var snabbare än oss = vad hände?

Åre

Man måste ju ändå säga att Åre är ganska fantastiskt. Stod inte mindre än en stor limou, 5 porschar och en helikopter parkerade framför hotellet när vi kom dit och igår när vi satt och käkade middag (godaste pizzorna i norra europa) på hotellrestaurangen så ramlade det in ett team från tv3. Det är så irriterande när man känner igen folk men inte kan placera dom direkt men jag vet att dom håller på att spela in landskampen just nu och sällan man hamnar mitt i nåt sånt när man är där känner jag...Sportjournalisten Ola Wenström kände jag igen i alla fall! Han satt i en soffa och såg deprimerad ut.

På frukosten imorse dök David Hellenius med son och morsa upp och det blev genast slagsmål såklart. Jag hade sett ut en jättefin macka som David också ville ha, vi delade självklart lika och skildes åt som goda vänner tillslut men det satt långt inne.

Ehh, sen då? Joo, jag gick upp på rummet en sväng innan jag skulle ner till receptionen. Väl där nere satt det en karl och stirrade på mig och jag var ungefär en centimeter ifrån att fråga om det var nåt han ville. Efter ett tag la jag märke till bruden som satt bredvid honom. Det var Linda Rosing och karln var alltså hennes karl Peter. Hon hade en jävligt snygg hårfärg för övrigt och en ännu snyggare bil, självklart en audi. Mycket kändisar i farten i alla fall och den enda som saknades var väl egentlgen André Pops.


Efter lite shopping och en lunch med mamma och fredde så tog jag mig ner på holiday clubs spa för en dundermassage som visade sig bli...intressant. Jag blev mottagen av en brud som visade mig vart jag skulle ta vägen och vart jag skulle sätta mig och vänta på henne när jag bytt om. Var lite tidig så jag fick sitta en stund och kunde noggrant studera personalens hysteriska springande åt höger och vänster, väldigt avslappnande. Verkligen. Bruden var som bortblåst och helt plötsligt kom det ut en karl som inte kan ha varit en dag äldre än 25 och då var det alltså han som skulle fixa det hela. Av nån anledning så kändes det väldigt konstigt, kanske eftersom att han var det snyggaste jag sett sen i förrgår...Hur som helst, först fick jag kliva ner i ett badkar som såg ut som en rymdstation i stort sett. Jetstrålar över hela kroppen är väl okej i måttliga mängder men ingen och inget rör mina fötter för då slåss jag! Karln lämnade mig där inne och tur var väl det för jag skrattade mig igenom åtminstone halva badet för att det kändes så jävla sjukt och dessutom så kittlades det. Efter badet var det dags för själva massagen...


karln
: Här har du en påse till bikinin
jag: ska allt av?
karln: Ja så mycket som möjligt.
jag: eh, ja det är ju bara två delar så


Eftersom det bara var ryggen och nacken han skulle trixa med så tyckte jag att det lät lite knepigt men han drog upp en handduk framför sitt ansikte och jag fick kliva ur badrocken och upp på bänken. Lätt den konstigaste situationen jag varit med om. Han la handduken över mig och satte igång med ryggen och nacken. Skönt vare i alla fall och jag skulle gärna anställa honom på livstid kan vi väl säga. Energimassage vettefan om jag skulle kalla det dock, har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Det är ju i och för sig något jag säger varannan dag känns det som vilket innebär att jag måste vara sjuuuukt trött vi dethär laget? Energin lär väl dyka upp imorgon då och det är bra för jag och Jennan ska ge oss ut och åka skidor. Galenskap och idioti men det är en gammal tradition som vi hållit på med i..ja få se nu..ett år. Man måste åka minst en gång per år och förra året tog det en kvart för mig att få på EN skida. Ska vi dra en gissning på att det kan stanna på 13 min denhär gången då kanske!


Vååår

Det spelar ingen roll vad ni säger, jag bestämmer att det är vår nu. Vinter är sååå 2010. Var ute och gick en lång promenad med Obbe och mp3n på förmiddagen och hör och häpna: SOLEN VÄRMER. Man kan ju bara inte låta bli att le och känna hopp inför framtiden och allt sånt. Rusade in på ett ställe och fixade en grej och sen gick jag direkt hem och klickade på en knapp som jag funderat på ett tag men nu ska det bli av. Hemlisar hemlisar.

Nu ska jag ta tag i plugget så jag blir klar nån gång under närmaste livet, plötsligt fick man ju en massa kraft. Ikväll är det dags för spinpump igen efter alla helger som heter jul, nyår och annan skit och imorgon beger jag mig till Åre för att göra det mesta utom att just åka skidor. Ska bland annat slänga in mig på holiday club och få en låååång skön massage.

Bästeste vårlåten såhär påmåfååå!


AHAHAH

Jag har läst det sju miljoner gånger och det är fortfarande lika jävla roligt varje gång! "Men neeej, synd om Ior BUHUUU" kanske ni säger men då säger jag att näääee det äre inte alls det! Som vi märkt tidigare så är ju mina seriefigurskunskaper inte så värst lysande meeen jag vet i alla fall att hans hus är byggt av en massa pinnar som rasar ihop hela tiden men ÄNDÅ så bygger han upp det exakt likadant varje gång. Jag vet också att han har satt fast svansen med en spik och knutit en rosa rosett i den och han är ju faktiskt deprimerad mest hela tiden det kan ju ingen missa. Han har ju även en mänsklig motsvarighet vilket gör det hela ännu mer hilarious! Hur som helst, Kristoffer Appelquists blogg är ju topp 10 i världen om nåt alltså...


citat of the day

Lars Ola Lindh: Vad fint du har gjort! Det är ju skandal!

taaaack?

aftonbladet<3

Rätt svårt att gissa känner jag, skulle behöva nån form av ledtråd!


Bättrekanruuu!

För att förtydliga det hela Anna: du behöver ha lite mer inlevelse för att bli en livs levande smiley. Såhär ska det se ut!


Det är bara att skita fullständigt i hur hysteriskt ful man blir, huvudsaken att man ser likheten. Fattaruu?

Tårtkalas

Nu ikväll har jag varit på finmiddag med Anna och Bosse Håkansson. Vi var på frasses och där kan man inte beställa happy meal enligt tallriksmodellen, but let's do what we can to keep it a secret och allt vad det heter!


När vi hade smällt i oss all mat så åkte vi upp på ICA en sväng för att handla lite småsaker, exempelvis så köpte Anna naturgodis men enbart dom sorter som var täckta med choklad vilket verkligen känns som plus minus noll. Hur som helst, när vi kom ut därifrån så såg vi en karl som höll på att backa in med sin stora bil (modell flyktbil för rånare) på parkeringen bredvid Annas bil. Anna blev självklart orolig att han inte kunde backa och att han därför skulle repa hela sidan på lilla kian. I samma sekund som vi insåg att backningen gick utmärkt så kom det en annan karl gåendes från vänsterkant med en tårta från bröboa. Han skulle också in mellan den stora bilen och Annas kia visade det sig så det blev trångt där ett tag. Han såg väldigt mystisk och skäggig ut och han hoppade snabbt in i baksätet på den stora bilen trots att framsätet var tomt. Helt klart misstänkt! Karln som körde stirrade på mig när jag hoppade in i bilen och han påminde om någon jag sett förr. Jag sa till Anna att han var lite lik Pär Styf och ungefär precis när jag sa det så kunde vi konstatera att det var han. Well, när hockeyn går mindre bra så smugglar man alltså tårtor på ICA kvantums parkering i Härnta? Roligt att se att det går åt rätt håll!


Vidare bar det i alla fall av mot högslättens parkering där jag flippade ur totalt, sjöng allsång till en massa asjobbiga låtar som spelas på radion JÄMT och som jag normalt sett skulle döda långsamt om dom var fysiska personer osv. Teamet spelade mot LN91 och det hela började bra, fortsatte sämre och slutade bra för att göra en lång historia kort. LN91 hade en spelare som fick ett trevligt utbrott och kastade iväg klubban över sargen, äntligen har vi hittat en karl med samma humör som Anna som hon kanske kan klara av att leva tillsammans med och tvärt om. Jävlar vilket drag det skulle kunna bli! Problemet är ju bara att vi inte hann se vem av alla spelare det var så nu återstår bara en fråga: vem vare som kasta!?!?


Ehhhhhhhhhhh

"Två miljoner döda fiskar spolades upp på stränderna i Maryland" och "8 000 döda duvor föll från himlen i italienska staden Faenza". Min fråga blir då: VEEEM FAAAN har räknat dom??????? "En fisk, två fiskar, tre fiskar, fyra fiskar, fem fiskar...enmiljontrehundrafemtiotvå fiskar, enmiljontrehundrafemtiotre fiskar, enmiljontrehundrafemtiofyra fiskar, enfisktrehundrafemtiomiljoner, Zzzzzzzzzz........" Nyanya när man inte kan sova kanske?

Själv har jag ett litet problem just nu som heter så mycket som snö utanför fönstret. Spelar tydligen ingen roll hur många meter ovanför marken man bor nu mer, idag när jag och mamma var på stan en sväng och stod utanför H&M så såg det ut såhär när man tittade upp:

Min personliga snöskottare Jennan brukar ju ta hand om skottningen av ballen nu mer men jag vet inte om dedär ingår i avtalet? Vafan gör man? Det syns inte på bilden men det är fullt med istappar med i dedär lilla paketet också, om nån går nedanför och dedär rasar så lär det väl bli kaos med hål i huvudet, blod, jävel, slaggis och hela helvetet. Det är inte okej så länge det inte är Alexander Rybak som råkar gå förbi, då är det mer än okej. Jaja men det är ju jättefint i alla fall! Mer snö till folket!


It's raining biiiirds! Halleluuuujah!

Ja det regnar alltså fåglar nu för tiden både i USA och här i Sverige. Först och främst väljer jag att tolka det hela som att gud helt enkelt har insett att han måste göra nåt åt alla män innan amanda halshugger dom och därför skickar han ner fåglar som en varning lite sådär i förväg för att visa hur det kan gå med dom privata delarna om det inte sker en markant förändring SNARAST. Han har ju aldrig varit nån hejare på att sikta så att det blev Falköping istället för Härnösand får vi helt enkelt ha överseende med, vi vet ju alla att det var meningen att dom skulle hamna här egentligen. Sen så väljer jag också att tolka det som att han vill att jag ska gå på hemköp och köpa nåt jääävligt gott, att jag helst inte ska göra annat än att ligga i soffan idag och att jag därmed inte heller bör städa som jag hade tänkt göra. Japp!

Någon som har nån annan teori? Nej jag tänkte väl det!

slutaste jag sett!

Idag har jag pluggat. Lite..inte mycket..liiite. Har även tagit en fika på Wayne´s utan att äta nåt med Jennan, Linnéa, Amanda och Ida. Vi gick en sväng på affärerna här i stortstan men tillslut var jag tvungen att gå dom 5 långa metrarna hem från H&M och slänga mig i soffan. Heeeelt slut och jag fattade inte varför. Men sen kom jag ju på vad det hela beror på: I natt slogs jag värre än någonsin. Jag var riktigt jävla förbannad på en person som jag aldrig sett i hela mitt liv och tillslut låg dendär personen halvt ihjälslagen under sängen (?) och bara kved som en liten jag vet inte vad. Misshandel helt klart och man ska uppenbarligen inte vara kaxig i min närhet. Roligt dethär med drömmar hörni!


1+1=6

Nu ikväll har jag haft besök av finfint folk i form av Linnéa, Amanda och Jennifer! Vi har hunnit med att kolla på film, snackat ihjäl våra röster, kollat på gamla bilder och utfört diverse experiment. Amandas bortsprungna reflexer återfanns i ena knäet och vi har även rett ut diverse saker samt försökt förstå oss på tankegångara hos det manliga könet. Det verkar gå runt nåt virus för tillfället som gör att karlarnas IQ (om möjligt) blir ännu lägre än det tidigare varit. Här hjälper varken alvedon, snus, hockey eller sprit, det enda botemedlet som kanske skulle kunna funka är nog det som amanda funderade på...

amanda: vad heter en såndär avhuggningsgrej? nånting på g?
jag: vad ska du avhugga för det första?
amanda: huvudet




honey

Folk brukar säga att det syns att vi hör ihop osv! Jag ser ju dock lite argare ut men så är det ju som oftast...



2011

Jahapp, första inlägget år 2011 då! Nyår firades som sagt här hemma hos mig med middag och annat skoj, bland annat klassikern "sista minuten" som jag helst av allt vill glömma egentligen. Jag fick välja vem av Peter och Peter som skulle vara på mitt lag, valde Peter som visade sig vara fel Peter för helvete va dåliga vi var! Klart sämsta sen förra året och det kan jag till och med stå för, fast jag tar ju självklart inte på mig nåt ansvar. Jennifer och Amanda vann. På tolvslaget begav vi oss ut på torget och hamnade tillslut nere vid kajen där vi kollade på alla fyrverkerier. Kan ju bju på lite bilder när jag ändå håller på:






RSS 2.0