SM i dålig bilkörning!

Nu är jag såhäääääääääär less på att köra bil i denhär stan. För det första så har den som bestämt hur alla vägar ska se ut räknat med att endast tre bilar åt gången ska vara ute på samma väg eller i samma fil samtidigt. Det funkar inte riktigt så, och defenitivt inte kvart i 8 på morgonen! Sen så får jag en känsla av att dom som bygger vägar bara hittar på orsaker till att få gräva lite enbart för att jävlas och det vore ju konstigt om dom gjorde det när det var som minst trafik. Och vaaaarför gör dom aldrig klart det som dom har börjat med?!?! Sist men inte minst så kan folk inte köra i rondeller, dom kan inte blinka, dom kan inte med högerregeln och dom kan defenitivt inte hitta gaspedalen. Att köra 30 km/h genom stan för att man inte har nåt annat för sig borde leda till hängning alternativt livstids utvisning till Kramfors. Som om det inte vore nog så slår man upp tidningen och vad hittar man på sidan 6? "Härnösandsbilister är dåliga på att blinka". BRA. Då har vi bevis på det.

Ehhh..Jag har lite tips till, ja inte vet jag, trafikverket kanske?


1. Om ni ändå ska hålla på med nåt form av grävande på varannan gata är det väl lika bra att påbörja vägarbete i hela jävla stan, även där det inte finns vägar.Sen kan folk få köra hur som helst och förstöra för då kan ni bara börja om.


2. Om man stannar för nån som ska över en gata kan man ge sig fan på att det kommer 10 pers till med så perfekt mellanrum så att det preciiiiis inte går att köra mellan dom. Samla ALLA gående som ska över en gata vid en viss tidpunkt istället. Förslagsvis varje hel- och halvtimme, som en färja eller en broöppning typ. Kom du 3 sek för sent? Synd för dig! Bara att vänta tills nästa övergång eller så ger du fan i att gå över och står kvar på samma sida resten av livet.


3. Förbjud cyklister. Dom är bara ivägen bokstavligt talat. MITT I vägen. Snälla gör lite verklighet av "norrlands venedig" och allt vad det heter, bygg fler dåliga och ogenomtänkta underfarter där allt regn samlas så cyklisterna kan cykla ner i det och DRUNKNA.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0